28 maj, 2009

Oj, va vi är glada!

idag när vi satt och åt lunch så hörde man små små ljud från kattmatskoppen. Vi har haft dörren till tvättstugan öppen på dagarna så OM katten skulle komma så var det bara att gå in. Nu så hörde vi ljud från matplatsen och alla tre rusade ut till tvättstugan. Där satt Lordi! Blöt och lortig och förstod inget alls varför det blev en sådan uppståndelse när han kom in. Efter att han ätit så ville han ha sällskap...så vi har legat i sängen och kjelat idag. Han var nog rätt nöjd av att va hemma ändå. Men man undrar ju om katter har någon tidsuppfattning?
Nu ligger han iaf i sängen och har det bra. Bilderna blev lite suddiga, ville inte köra med bixt och störa monsieur Lordi :)


Denna vecka så har det öppnat en ny butik vid hjultorget, Insjön. Färg och form har öppnat en outlet butik :) Det var mycke fint där inne.....Jag stor och velade länge vilken färg jag skulle välja men till slut så blev det denna.

Köpte även en matta som jag ska ha i tvättstugan. Ska bara städa av golven där innan jag lägger på den.Det var nog allt för idag.
Det är riktigt skitväder här idag, blåser och regnar och kallt som skrutt. Men till helgen skulle det visst bli väldigt fint. Vilket passar bra för det är medeltidamarknad i Leksand då, tornadospel, eldshow och Nordman mfl uppträder i gropen. Jag är ingen fan av varken nordman eller medeltiden, men det är kul när det händer något :)

Kram
Sussi

7 kommentarer:

Zaga sa...

Åh vilken tur att Lordi har kommit tillbaka!! Det är så oroligt med katter när de ger sig ut på utflykter. :-)
Kul med en ny butik i Insjön, den måste nog besökas i sommar. Gripsholm är ju en av mina favoriter. ;-)
Ha en skön helg i det fina försommarvädret!
Kram

Gunilla sa...

Välkommen hem Lordi

Ullis/Leva på landet sa...

Så skönt att katten är hemma igen. Missade ju färg och form eftersom jag var där i onsdags och då höll de på att plocka i ordning så jag tittade genom fönstret. Nu får vi hoppas att vi slipper skitvädret i helgen.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

svartataket sa...

skönt att den är tillbaka! Hoppas du mår bättre! I morse möttes jag av våra utbrytarkungar UTE igen och tillsammans med en VILDKANIN!! så nu är det bara at vänta om vi får två kullar med kaniner om sisådär 28-31 dgr! Jippie!not!
Åhhh.
Vad fina saker du shoppat!!kul!

KRAM

Ullis/Leva på landet sa...

Ja det är mycket nu. jag jobbar på Ullvi men vi får se var jag är till hösten. Hur blev det med sonen och val av högstadium? Det är ju mycket diskussioner i kommunen nu.

Kram Ullis

MiaMaria sa...

Hej!

Men så skönt att Lordi hittat hem...vilka gulliga bilder på katten....och fina köp!

Ha´en skön vecka!
MiaMaria

svartataket sa...

Heeeej, nä det är alltså en oljelampa på "fot" jag efterlyser. Om du ser den på min bild så sitter veken och glaset högst upp på en lång "pinne" som du kör ner någonstans ute som får brinna. Hänger du med? Alltså ingen som står på bod eller dyligt. Äh jag får väl fråga dom någon gång när dom är ute o man går förbi! så typiskt nät man ser något snyggt och inte kan hitta den:)

Vink,vink