24 maj, 2009

Nya inköp

Här i veckan så fick jag ett paket från Me and my home med posten. Min köksklocka har kommit. Jag hade ingen tanke på att den var så stor!!! *L* Fast nu har vi vant oss och den passar bra där den sitter....och jag ångrar mig inte att jag köpte den :)

Beställde även ett väggord från Me and my home som jag bara älskar. Vill ha fler av dessa....sätta på alla dörrar...sambon var inte lika förtjust i att jag ville ha väggord på alla dörrar i huset...haha..Det kommer!

Nu ska jag gå ut och måla min redskapsbod och planteringsbord. Ha en fin fortsättning av söndagen.

Kram
Sussi

7 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Så fina saker du har köpt. Skulle också vilja ha en sådan klocka. Köpte mitt väggord med wc billigt på tradera. Har även toalett som inte kommit upp. Är en i Borlänge som har en massa olika texter ute och det brukar vara bra pris. Så fint du får i trädgården. Tänk att du också får ett planteringsbord. Påminner om mitt. Har provat det och det känns toppen. Min äldsta som slutar nian åker med klassen till Stockholm i veckan. De ska också på Grönan. Där känns det lite mer oroligt då. Blir bara de två lärarana och så maken så det var väl mindre kul tyckte sonen:).

Kramar Ullis

Myownhome sa...

Vilken fin klocka!
Och väggordet på badrumsdörren var ockås himla fint!

Ha det bra
/Johanna

Sabina sa...

Hej! Tack för titten!
Den klockan är ju helt underbar, sällan man hittar så fina klockor!
Jag gillar stora klockor...
Kram Sabina

svartataket sa...

vad duktiga ni är!! Kan tänka mej att klocknan passar klockrent;))hihi
Hos oss har det varit sjukstuga förra veckan o nu efter sonens operation är det "operation gå upp i vikt o inte ner mer" han har gått ner -8 kg hitills!! O dottern minskade 6 under sin kräksjuka! Så vi har två skelett hemme nu :((

kram

Nicolinas boning sa...

Tack för dina snälla ord hos mig!!!

Jösses vilken snygg klocka...en riktig "vill-ha-klocka":-)
Snygg text på dörren oxå,och det är klart att det ska vara text på alla dörrar...fniss...hur ska man annars hitta rätt?!

Jag blev inspirerad av dina trädgårdsbilder,så vi ska nog ta till vara på våra hallonplantor som ligger uppslängda (men rotade och ger riklig skörd varje år)i en enda stor hög på sidan om huset.
Nu blir mannen i huset glad när han får lite mer att gräva där ute;-)

Kram Birgitta

MammaRebecca sa...

Tack för kommentaren:) Jätte snygg klocka, hoppas du också får en underbar solig tisdag och hela veckan;)

MiaMaria sa...

Hejsan!

Men så stor o fin klocka....och väggord kan man inte få för många av...så fint!!!!!

HA´det så gott!
MiaMaria