27 maj, 2009

Förkylning, bortsprungen katt och plantering

Idag är både jag och sonen hemma. Jag har ont i halsen och han är dunderförkyld, halsont, feber och ont i ögonen. Just nu ligger han nerbäddad under täcket. Det har blåst massor här hos oss idag, nu har det övergått till regn. En riktigt toppen dag :)
Jag ska snart gå runt området där vi bor och leta efter katten. Sist jag såg honom var natten mellan lördag till söndag. Sedan har han hållt sig borta. Det är inte alls likt honom, så det måste ha hänt honom något. Får hoppas att han "bara" är instängd i något föråd. Fast det är inte lätt att höra om någon katt jamar när det både regnar och blåser..... Kom hem nu Lordi!!!

Igår så var jag och mor till plantagen och köpte lite småsaker. Jag hittade bla små blomlådor i rotting som jag ska ha brokvisten till lillstugan. Har haft en ide att jag skulle bygga egna, men nu såg jag dessa i rätt storlek så då kan jag stryka det från "att göra listan". Perfekt! Köpte även en planteringspade och kratta (dom har en tendens att försvinna) o lite blommor.


Imåndags kväll så kom sonen hem från sin skolresa, på fyra dagar. Dom har hafte det jätte kul i stockholm men han var trött och lite småförkyld. Som en liten överaskning så hade sambon tagit hem en basketkorg från jobbet under helgen. Så den stod och väntade på honom då han kom hem på 21-tåget. Fast han var super trött så nog skulle han ut och kasta lite boll :) Vi han även med att spela tre sett med bedminton. Jag förlorade alla *suck*

Nu ska jag gå ut och leta efter vår katt. Håll tummen att jag hittar honom nu, välbehållen!

Kram
Sussi

2 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Så tråkigt att ni är så förkylda och katten är borta. I somras var ju vår borta i tre veckor innan den dök upp. En vecka brukar dock vara normal borta tid för den. Idag var det inte kul väder på eftermiddagen. Var i Insjön för sonen var med och spelade när de hade invigning av vägen. Blev lite blommor inköpta på vägen hem, men skulle också vilja åka till plantagen t.ex.

Ha det bra!
Kram Ullis

GUNILLA sa...

HEJ susanne tack för hjälpen. Pussa Lord och A från mamma.