22 april, 2009

Vårstädning

Det finns så mycke man vill göra just nu och min blogg har inte fått prio ett. Ska försöka bättra mig. Hundkurserna har dragit igång nu och jag är anmäld till två stycken (änn så länge). Nackdelen är att det blir långa resor men vad gör man inte för att få träna med sin hund?? Innebandysäsongen går mot sitt slut. Bara några träningar kvar och sedan den sista och avslutande cupen i Mora. Innebandyn tar en hel del tid så det ska bli skönt att få tid till lite annat nu.
Förra veckan tror jag det var så fick jag hem mina pelagonsticklingar som jag beställt från odla.nu . Sticklingarna var riktigt kraftiga så jag blev possitivt överraskad. Nu gäller det bara att hålla dom vid liv :)

I julas så köpte jag Maison Belle juldoft från Isabella Smith. Jag beställde den direkt från danmark, så blev säkert en hel del dyrare. Men....jag har verkligen inte ångrat mitt köp. Det luktar sagolikt efter man använt det och rent blir det också. Men tyvärr så börjar det krympa i flaskan..... Till min stora fasa så har Isabella Smith gått i konkurs och ..hur blir det då med Maison Belle????

Jag har iaf gjort en beställning på rengöringsmedel hos Ellis Corner i dag och jag hoppas verkligen att jag får mina varor innan dom tar helt slut. Håller tummen!!
(bild nedan lånad från Ellis Corner)
Idag efter jobbet ska jag och sonen ha fotbollsmatch igen *haha* vi har små minimål på gården som är helt omöjliga att träffa. Igår förlorade jag med 4-1. Så ikväll blir det revange!!

Ha en underbar vecka!


Kram

Sussi

5 kommentarer:

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Jag skulle med vilja ha lite emr innan det tar slut.
Kram Lotta

Hemma på Landet sa...

Ja, då kanske vi ses på måndag.:-) Kram

Ullis/Leva på landet sa...

Att blogga hinner man inte i vissa perioder. har varit så för mig nu. Har ju inte kommit till skott och köpt någon Maison Belle än så det är då kanske hög tid. Antar av Stinas kommentar att du ska till Furutorp på måndag. Vill också dit men är på kurs och kommer hem först på tisdag kväll. Ska en sväng till Insjön i morgon och hämta ena sonen. Funderar på att åka till Gundes och köpa med mig någon blomma hem

Ha en bra helg!
Kram Ullis

svartataket sa...

ja usch, bloggen är prio 0,00 just nu..hahah
Man hinner ingenting! O då har inte saommaren ens börjat!
Men allt verkar bra med er i alla fall och här o också!
Åh grillat har vi inte gjort än!! Vi är oftast så döhungriga så vi är döda innan kolet är klart..hihih
Men snart..

TREVLIG HELG!!

Wilda Stenlyckan sa...

Härligt med en fotbollsmatch! Lycka till!
Kram Sara