11 april, 2009

Underbar vårdag

Vilket väder vi haft idag. Helt fantastiskt!
Känndes skönt att få sova tills man vaknade, äta en lång frukost och bara göra det man kände för. Rocky fick vara i sin hundgård i dag, eftersom vi saknar staket runt gården. Husen ligger rätt tätt där vi bor så jag tror inte det uppskattas att han springer runt i deras trädgårdar. Jag passade på att ta ut trädgårdsstolarna och bara sitta och njuta av solen en stund, spelade poker med sonen, fikade och tvättade en matta med högtryckstvätten.
På eftermiddagen åkte vi till stugan i skeberg och kollade vad mor och far hade för sig. Det hade hänt mycke och på agendan idag var målning av tak. Det är mycke att göras innan det är klart där. Men dom är på god väg.
Rocky stor trivs att få springa runt på gården i skeberg. Hittade en "liten pinne" som han var stolt över :) Sover gott efter att få lekt av sig där uppe.


Ikväll har vi grillat för första gången iår och setat på verandan och ätit. Hoppas vi får lika underbart väder imorgon också.


Ha en underbar fortsättning av påsk helgen!

Kram
Sussi


1 kommentar:

jessica sa...

mysigt! Har ni lite snö än? här är det vår så det sjunger om det. Var ute i trädgården halva dagen i går i t-shirt.o jag ville inte gå in!hihi

Ha en fortsatt skön påsk!
KRAM