09 april, 2009

Långledighet...

Det känns verkligen skönt att veta att man snart är ledig i 5 dagar och väderprognosen ser lovande ut. Idag jobbar jag bara halvdag och sedan ska vi faktist iväg och kolla på en ny bil. Det ska bli lite spännande att få provköra. Hoppas den är lika trevlig som vi tror den är.....
I tisdags så ringde sonen till mitt jobb vid 12-tiden och sa att det är utvecklingssamtal med fröken klockan 13:00!!!! Han hade glömt berätta det dagen innan.
-Ojoj, jag fick packa ner allt jobb i väskan (för att jobba hemifrån) och åka hem. Det var hans sista utvecklingssamtal med fröken, eftersom han kommer att börja en ny skola då han går upp til 7:an. Fattar inte att han, min lilla son, ska börja 7:an!!! Samtalet gick iaf bra och han har utvecklats i alla ämnerna, så det känns bra.
När samtalet var klart så var det strålande sol och underbart väder och jag hade verkligen ingen lust att åka hem och sätta mig och jobba.
Åkte istället till min förra granne och hälsade på, fikade och pratade lite skit. Det var kul att träffas igen....det har blivit allt för sällan sedan jag flyttade från byn. När jag var där så kom en annan granne in med ett fat med fikabröd och undrade om hon bjöd på kaffe. Det är så jag minns det...och det saknar jag. Jag saknar att ha dom som mina grannar!!!
Väl hemma så spelade jag och sonen poker ute på verandan.....och när väl kvällen kom så jobbade jag några timmar för att komma ikapp. Men det var det värt!
Önskar alla en underbar Påsk Helg!
kram
Sussi

4 kommentarer:

Hemma på Landet sa...

Haha..Du är så välkommen så.:-) Kram

Anna/Ikea sa...

Vilka härliga bilder! Är det dina? Om så måste du vara med i vår påsktävling...

Mvh Anna

svartataket sa...

Heeeej,
Tänkte bara kika in o önska glad påsk!
Jag har varit urkass på att surfa o blogga på sistone! Hoppas jag får mer tid snart!

KRAMELIKRAM

Ullis/Leva på landet sa...

Ja åren går verkligen fort. var på utvecklingssamtal för mellan sonen som snart ska börja i åttan i går. Vilken skola blir det till hösten? Ja det kan vara jättemysigt med de härliga grannarna i byn där man bor. Visst är det skönt att få vara ledig ett tag. här är det ju ledigt nästa vecka som gäller också. Underbart!

GLAD PÅSK!
Kram Ullis