20 mars, 2009

Sikta mot stjärnorna

Igår hade dom "Sikta mot stjärorn" på min sons skolan. Det var många barn som ställde upp och en hel del föräldrar som var där och tittade. Min son går i en liten byskola och ibland så har vi "stor samling" då föräldrar får komma och titta på framtädanden och sedan gå och fika på 6:ornas cafe.

Fast vad som gäller är att barnen inte får vara med på cafet och fika, vilket jag tycker är rätt korkat. Så tycker även fröken i min sons klass. Så idag skulle alla barnen ha med sig fika till skolan för att dom skulle ha en egen cafe/mys timme. Vad jag kan komma ihåg så fikade vi aldig då jag gick i skolan. Hur som helst så kom sonen hem igår och sa att han skulle ha fika med sig till skolan. Så efter innabandyträningen och kvällsmat igår så bakade jag cupcakes med GRÖN cream cheese fronsting (hans önskemål). Receptet tog jag från Leilas - "a piece of cake". Jag vet att dom är supergoda och sonen älskar dom.


Önskar att jag också fick smaka dessa goa muffins...Men jag ska inte!!! Jag har gett mig banne på att inte äta några kolhydrater och dessa cupcakes dräller av kolhydrater.
Idag vid middagen så pratade jag och sambon om hans föräldrars stugan i Gräs, värmland. Förra sommaren så bodde vi där för första gången och det var helt underbart. Vi var bla på Lars Winnerbäcks spelning i Ransäter, åkte dresin till Hagfors (vilket var en förskräcklig upplevelse mn rolig så är i efterhand), var på lokmusenum!! (vilket jag aldrig trodde jag skulle besöka), spelade massor av bedminton på gräsmattan och bara VAR. Det var en underbar vecka och jag längtar verkligen dit igen.

Nu ska jag kolla på Let's Dance...Hoppas att Leila får vidare =)


Kram
Sussi

2 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Härliga skor du köpt från Ellos. Fick ett paket därifrån i går, bland annat var det nya gardiner. Härligt med lite mys i skolan också. Det har vi ibland och barnen njuter. Gillar de cupcakesen. de är otroligt goda. Hur går det för dig med maten? Du har verkligen karaktär. Här har jag bara gjort små förändringar men går ändå ner, i alla fall lite. Nu är det två kg på tre veckor. Vi tar det lite lugnt.

Ha en skön helg!
Kramar Ullis

Bygatan sa...

Hej!

Vilka smarriga cupcakes! Jag är svag för godsaker till kaffet, så gott! Jag har inte lika bra karaktär som dig.

Jag har skickat efter två kaféstolar från Ellos, 2-pack för ca 800:-. På lantliv i likadan modell kostar en ca 1200:-, tror det blir bra!

Kul att du är här i krokarna:-)

Kram Lena