17 mars, 2009

Nytt nummer ute snart

Snart kommer det ett nytt nummer av Vakre Hjem & Interiör. Jag fick en års prenumeration i julklapp av min underbara sambo. Jag uppskattar verkligen den tidningen och när den väl kommer så behöver man några timmar för sig själv...Kura upp i soffan med en kopp kaffe och bara läsa, titta, njuta av detta underbara magasin. 19 Mars finns den ute i butik och jag längtar så efter att min kommer hem till mig i postlådan.
Clas Ohlson har också kommit ut med ny vår- och sommarkatalog för 2009. Katalogen är full av prisvärda och smarta produkter. Jag vet redan några produkter som jag vill ha eller rättare sagt. SKA KÖPA!!....eventuellt skicka sambon att köpa *L* (för då får vi personalrabatt). Bilder nedan lånade från Clas Ohlson


Idag är det blå himmel och solen skiner. Underbart väder! Jag längart bort från mitt instänga kontor....får vara glad över att jag har fin untikt över siljan från mitt fönster...
Ha det så underbart!
Kram
Sussi

4 kommentarer:

Kamomilla sa...

Hej!
tack för din hälsning hos mig! Nu ska jag kika lite omkring här i din blogg! :)
Kamomilla

Ullis/Leva på landet sa...

Den katalogen har jag missat på CO. Ska dit i veckan så då får jag se till att en kommer hem. Visst är det ljuvligt med solen som skiner. Har du fixat till sidan? Nu ser det helt rätt ut även i Firefox. Brukar köpa Vakre hejm ibland.

Kramar Ullis

MammaRebecca sa...

Den tidningen blir de nog att innskaffa;) Ha en underbar vår dag:)

Jaja sa...

Underbart med utsikt över Siljan... Själv har jag Essingeleden till vänster och KLarbergskanalen nedanför (iof vatten...)

Hit kommer jag oftare!

/ J