13 mars, 2009

Kläder för kurviga

Jag har idagarna upptäkt en butik på nätet som säljer kläder för kurviga kvinnor. För mig så har det alltid vart problem att hitta snygga blusar/skjortor för att dom är för trånga över bysten. Det är liksom för lite tyg i ryggen *haha*

Ägarinnan av Kurviga Alexandra Öfwerman har som mål "att se fler stolta kurviga tjejer som vågar klä sig kvinnligt och snyggt". Kurviga säljer kläder för "vi med bröst, midja och rumpa som inte passar in i dagens ideal". Titta gärna in på sidan för att se fler fina kläder.

Ha nu alla en underbar fredag och helg!

KRAM
Sussi

Ps. Jag har fått veta att att det inte går att skriva på min blogg ibland. Är det fler av er som märkt av det??? Jag tror det är min signatur som strular, så jag har tagit bort den nu.

8 kommentarer:

Nicolinas boning sa...

Det var en hel del som var snyggt på sidan...men eftersom jag tyvärr inte är kurvig...suck...på rätt sätt så funkar dom inte på mig.
Jag ser nämligen ut som en Barbamamma,men min tanke varje kväll är att i morgon bitt då,då ska det äntligen bli dags att avhålla sig från allt som är onyttigt.
Jag kan ju säga att det sprack redan före frukost i dag:-(
Ha en bra dag i gråvädret.
Kram/Birgitta

Ullis/Leva på landet sa...

Snygga kläder. Får ta en titt där. Har inte haft några problem hos dig sedan du böt signatur. Jag har äntligen fått till en ny så får vi se hur det fungerar. Denna gång blev det i Photoshop. Det som däremot inte funkar helt när jag går in på din sida är att allt ligger helt åt vänster och inte i det tänkta blåa fältet. I explorer gör det det men inte i Firefox som jag börjat att använda och som funkar mycket bättre. Nu är det sällan något hänger sig när jag bloggar.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

svartataket sa...

JAAAAAAAA: DET ÄR PROBLEM ATT SKRIVA PÅ DIN BLOGG!!!! jag har inte kunnats skriva på HELA veckan!! har känt men som en smygare!!!Nu håller jag tummarna på att det funka!
Önskar dig en underbar helg!
KRAAAAAAAAAAAAM

svartataket sa...

EFTER 3:E gången gick det nu!!!!
SUCK! bara för det så lär inte denna funka?

Sussi's dreamzone sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Daniel sa...

Mer kläder för alla former tycker jag!

MammaRebecca sa...

Tack snälla för din fina kommentar:) ja de är ju helt underbart med vårväder, hoppas bara att de håller sig nu då:) Ha en bra start på veckan:)

Tingeltangel sa...

Åh, vilka läckra kläder. Jag är tyvärr inte alls kurvig (i alla fall inte på de ställen där man vill vara kurvig) och skulle inte kunna fylla ut de där kläderna. Man skulle se rakt in i klänningen och hur sexigt är det på en skala? Men håller med om att det är härligt med mångfald och valfrihet så att alla har chans att hitta något.