Underbara fredag är här!!

Denna veckan har försvunnit i rekordfart. Jag har jobbat halva dagar eftersom sonen har sportlov. Det har fungerat bra! Till vår lycka så är det mycke längskidtävlingar på TV nu. Han älskar att kolla på sport, all typ av sport! Så för honom har det vart toppen....På e.m då jag kommit hem har vi vart ute och åkt skidor b.l.a

Idag är det underbar väder. Klarblå himme, sol och några minusgrader. Underbart väder!!

Va ska ni äta för god mat ikväll? Hemma hos mig ska vi äta Gorgonzolabiffar, krämig grädd och ostsås med en grönsallad. Hittade receptet hos Anna. En tjej som jag är mäkta imponerad av. Kolla in hos henne så förstår ni varför. Bild lånad från Anna J.D Jacobsson

För att tillaga dess underbara biffar så behövs:
500g nötfärs
2äggulor
½dl vispgrädde
2krm grovmalen svartpeppar
100g gorgonzola
Smör till stekning

Blanda i saltet först, resterande ingredienser sedan. Forma en biff runt en rejäl bit gorgonzola, stek i smör. Jag skar gorgonzolan i småbitar och rörde ner i färsen. Det gick bra det med.
Gör en sås på stekskyn med resten av osten och en skvätt grädde, ha i lite soya, salta om det behövs) och peppra. Sila ev. av såsen om du vill ha den slät.Det här är sååå rackarns gott med bara en fräsch sallad till .

SUPERDUPERGOTT!!

Kommentarer

Det låter supergott. Här sliter jag mitt hår och försöker få ordning på min sida, men det verkar inte vara något som fungerar.

Ha en skön helg!
Kram Ullis
Allis sa…
Ett härligt recept!!
Det låter jätte gott. Ska nog prova någon gång!
Ha en skön helg!
Kram Eva-Lis
Mums.. de såg verkligen goda ut!
:-) Visst är det härligt väder nu :-)
Ha en fin vecka!
Kram Sara

Populära inlägg