22 februari, 2009

Sonen har flyttat in

Nu är sonens rum helt klart. Det känns verkligen skönt att han äntligen kan bo där inne igen. Lite hyllor ska upp på väggarna ochen svart malm säng och en smal hög byrå ska köpas. Men i det stora hela så är det klart. A är nöjd och vi är nöjda :) Det går nog inte missa att han gillar vissa NHL spelare och hockey. Han är dock inte så förtjust i att vara med på bild. *L*


Nu är det bara att börja på nästa projekt *haha*

Va tyckte ni om melodlifestivalen igår då? Min favorit gick inte ens vidare *suck*
Hela Leksand lyser av ett rosa skimmer dessa dagar. Det är riktigt coolt att se snön på träden beslysta i rosa, lila, turkost, grön osv
Imorgon börjar sportlovs veckan. Jag kan inte vara ledig imorgon men resten av veckan ska jag nog försöka jobba halva dagar. Det beror på hur mycke jobb som väntar på mig... Men någon dag i backen eller längdspåren ska vi nog kunna klämma in. Vi har snö i MÄNGDER!! Vasaloppet lär inte bli inställt i år heller.
Nu är det dags för lite kvällsmat :)
Trevlig söndag!
Kram Sussi

4 kommentarer:

MammaRebecca sa...

Gud va snyggt de blev:)
Du har blivit utmanad i min blogg;)

Ullis/Leva på landet sa...

Blev ju jättesnyggt i sonens rum. ja vad ska man tycka? Gillade ju BWo och de gick ju i alla fall till andra chansen. Visst är det läcker med all belysning när man är i Leksand. Hoppas att du får en skön vecka och att du kan jobba lite mindra och njuta desto mer.

kramar Ullis

svartataket sa...

Vad fint det blev! Förstår om han är nöjd!! Härligt med snö! I går började det bli blask hos oss och i dag var det fruset!! nice!
ps. ja det var perfekt med en stor tv till Lipstick :)) Typiskt att det var sista avsnittet! Undrar när det börjar nästa gång? hösten?

KRAM

Zaga sa...

Va fint sonen rum blev!! Jätte bra!!
Min son är hos vår dotter i Sthlm på besök under sportlovet. Kul att rå om syrran lite!!
I dag ska jag åka till IKEA, kul ! Har en lista vad som ska inhandlas.
HA en bra tisdag!
Kram Eva-Lis