04 februari, 2009

Närmar oss slutet...

... renoveringen av sonen rum går mot sitt slut. Nu iveckan borde vi bli klara så han kan flytta tillbaka igen. Det tar alltid längre tid än man beräknar. Fast vi har inte jobbat ihjäl oss heller. Veckodagarna är fyllda med träningar och olika möten, så det hinns inte med så mycket då. Men nu är iaf tapeterna uppe och för en gångs skull så fick vi rullar över!!! Det händer inte ofta i vårt hus....*L* Vi har även fått spottar, strömbrytare, eluttag och sånt på plats. Köpte svarta som ser lite gamla ut. Dom är så snygga, tycker jag. Har vita i köket och på lilltoan.
Kvar att göra i rummet är att sätta upp taklist och måla en vägg svart och STÄDA!!! Sedan är det bara det att bära in möblerna igen. Jag är helt klart nöjd med den randiga tapeten. Den är från Sandbergs nya kollektion Magnus. Övriga väggar är i en slät grå från Boråstapeters Plan. Var rädd att den skulle se för tam ut men den blev helt okje mot det vita.


Förövrigt så kan jag säga tt vi har fortfarande full vinter här hemma.... Läser bloggar om vårsol och vårkännslor.... *suck* Här är det VINTER! .....och det känns som om det fortfarande ät rätt långt kvar tills det börjar bli så varmt att jag få börja fixa här inne....
Men vi har iallafall fina skidspår och det är jag glad för. För i veckan så köpte jag nya skidor till sonen också...så nu är vi ute och åker ihop. Kul!...Man känners sig riktigt nöjd efter att vart ute i spåren en timme.
Nu är det nog dags för lite kaffe :)
Ha en bra dag!
Kram
Sussi

8 kommentarer:

Ett skönare liv sa...

Åh så fint de ser ut :):)

aa visst vore det härligt..

de går bra, kollar runt och har hittat en jag gillar, men det är så himla svårt, är min första egna lägenhet.. vet inte riktigt va man ska priotera, vad man har råd med å vart man vill bo..

men det är bara kolla vidare :) några tips?

kram nadja :)

Ullis/Leva på landet sa...

Det blir ju så snyggt. På skolan där jag jobbar åker de flesta barnen skridskor eller längdskidor på rasterna. Vi har en runda på några åkrar uppkörd. Så härligt. Du håller ju på för fullt med det du gör så jag tycker att du har en massa energi.

Kramar Ullis

MammaRebecca sa...

De ser ut att vara skit snyggt:) Kul när tapeterna kommit upp:)

Zaga sa...

Hej!
Oj, va snyggt det blir i sonens rum!!
Tack för Disas gratulation, hon är verkligen söt men otroligt intensiv. Ingen av mina andra tjejer är så "på" hela tiden!!Just nu står hon med tassarna på min sekretär när jag försöker skriva..............
Ha en bra torsdag!
Kram

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Så snyggt det blir. Vi har med snö.
Kram Lotta

Maria sa...

Oj vad fint!

Det blev superläckert med ränderna åt det hållet och brytarna var ju som klippt och skurna till!

Trevlig helg

Kram Maria

Anonym sa...

Vad snyggt det blev med dom svarta elutagen till den tapeten. Vart kan man löpa sådana svarta? Hade bra // http://blomsterknoppar.blogspot.com

svartataket sa...

vad fint det blir! Hade ni spottar innan? eller har ni sänkt taket?
Här fick jag precis lite vårkänsla när jag nu i skrivande stund kikar ut och ser en klarblå himmer och solen!!Hoppas helgen varit bra!
Jag ahr en utmaning till dig..

KRAM