03 januari, 2009

Slappar dag

Jösses vad dettta år började bra!
Jag är helt däckad av en dunderförkylning. Går fortfarande runt i morgonrocken och håret står åt alla håll fast halva dagen har passerat.. Det blir en slappar dag idag för mig idag. Jag som tänkte att vi skulle köpa tapeter till kontoret idag och börja fixa där.....det får nog vänta.

Igår kväll när jag kollade min mail så höll jag på att tappa ögonen. Jag hade fått ett mail från IKEA om att jag vunnit i deras adventskalender, som dom hade i december månad. Jag blev helt stollig!! Sambon trodde jag blivit feber tokig när jag började hoppa och skrika här vid datan. Fast det står bara att jag vunnit ett presentkort, men ingen summa eller på vad. Jag vill ju vet NU vad jag vunnit!!! Men det är lördag idag, så jag får förmodligen ge mig till tåls tills på måndag innan jag får veta vad jag vunnit. Hoppas att det är mer än en påse värmeljus..
Vi har haft kallt i flera veckor känns det som. Ute tempen ligger konstant runt -14 grader, eller lägre. Det är rätt kallt att vara ute då... Fast det är kanske bara normal vintertemperatur? Det är kanske vi som blivit allt för bekväma av oss och glömt hur det är när det är riktig vinter.? En av våra grannar är uppe i Särna, där dom har stuga. Där var det -26 grader kallt i går. Dår är det KALLT!! Bilderna nedan är tagna på baksidan av vår tomt.

Nu ska jag nog hoppa in i duschen och försöka bli människa igen.

Ha det så bra!

Kram
Sussi

2 kommentarer:

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Men du din stolla..jag har sett länge att du vunnit..även jag, men jag vet heller inte summan, men det ska komma på posten i januari. Kul va?
Kram Lotta

Ullis/Leva på landet sa...

Visst du inte att du vunnit? har sett det för länge sedan och tänkt varje gång jag varit in här att jag skulle gratta dig men glömt det. Hoppas att du blir piggare snart. Jag är ledig måndag och tisdag sedan börjar jag jobba igen, men jag slutar nog tidig på fredag (ca 14.30 ev tidigare). Hur ser det ut för dig?

Krya på dig!
Kramar Ullis