19 januari, 2009

Polskriksdag...

var det ikväll på mötet med sonens klass. Alla föräldrar och barn samlades för att diskutera skolresan, alla hjärtansdags disco och cafe´verksamheten. Till skolresan så var det olika alternativ framtagna "skog och äventyr" eller "storstad och nöjesfält"....Efter 2 timmar så hade vi fortfarande inte kommit fram till något...utan alla barnen sak fundera på vart dom vill åka och så ska vi besluta om det nästa vecka. Jag röstar på storstad och nöjesfält, men det är ju barnen som ska åka och få en upplevelse med klassen. Min son går i en liten och gemytlig byskola med endast 63 elever, varav 9 st går i åk6. När barnen börjar 7:an så finns det två högstadium att välja på i kommunen, klassen kommer att splitras upp. Lite tråkigt!När jag komme hem från mötet så hade P redan börjat spika in taket. Det går fort som tusan med spikpistol :)
Om det går som vi planerat så blir det nog klart för att måla på onsdag. Torsdag mera målning och spackling av väggar!! Till helgen, mellan innebandymatcherna, blir det till att tapetsera. Sedan är de nog klart....förutom lite nya möbler som ska inköpas.

En liten parantes: Men vågen stod på -1,6 kg idag och det efter att ätit en massa god mat :) FAst jag har ju MASSOR med kilon att gå ner så det lär ju ta sin tid....
Nu ska jag kolla på "Lipstick jungle"
Ha det så bra!
Kram
Sussi

4 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Ja det är inte lätt det där med kolresor. Mina två största har gjort samma resa när de gått i sexan och den har varit väldigt uppsakttad. De har ju också gått på en liten mysig byskola och blev delade till hög. De åkte i alla fall till Furuvik med övernattning, zoovandring med djurskötare och få följa med in till djuren och sedan Alborgen (som fångarna på fortet). Det har dessutom inte kostat så mycket så det har varit lätt att jobba in.
Härligt det blir med taket. Så duktig du är me maten. har inte hunnit läsa bloggen riktigt än.

kramar Ullis

Hemma på Landet sa...

Oj, här händer det saker alltså!

Ha en bra dag du gumman. Kram

svartataket sa...

Grattis till vikten!!! alltid kul med -!! Spännande med sonens rum, hur går det?

KRAM

MammaRebecca sa...

Här började de hända lite ser jag:)Va roligt:) Ååå va kul att du gått ner, de är bara kämpa på:)