01 januari, 2009

Nytt år och nytt utseende

Hoppas ni fått en bra start av det nya året! Min blogg fick börja 2009 med att få ett nytt utseende. Fick bra tips av Ullis/Leva på landet vart man kunde ladda ner lite fina saker till bloggen. Tack snälla!
Så det har jag fixat och trixat med idag. Jag är inte helt nöjd ännu...Vill ha tre spalter på bloggen och så vill jag att det inte ska vara så ihoptryckt och smal. Någon som vet hur man gör??

Har iallafall hittat en ny favvosida....DigiscrapDepot. Det finns massor av kul att ladda ner där för digital scrapbooking. Om man inte har Photoshop så är FotoFlexer ett gratisprogram som är väldigt smidigt att använda.

Nytt år och nya utmaningar. Gav ni några nyårslöften igår? Men jag har en "lista" på saker som jag vill göra under det kommande året: resa, vara i sommarstugan, renovera resten av huset, bygga staket runt tomten, träna Rocky inför kommande viltspårsprov och spaniel grundprovet. Det kommer att kräva mycke tid (och tålamod). Har även en önska om ett nytt jobb....

Nu ska vi spela jatzy här hemma. God fortsättning!

Kram
Sussi

4 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Det blev ju jättefint. Så bra att du kunde använda dig av tipset. Ska också fixa till lite mer är inte heller nöjd än. Ska också försöka få till en bättre bakgrund.

Här är det jag läste när jag försökte få till tre kolumner.

http://www.bloggerbuster.com/2007/07/create-three-column-blogger-template.html

För att få bredare eller smalare kolumner får man gå in i HTML och ändra. Det är mycket att prova och testa innan man blir nöjd. Jag har en testblogg där ajg provar mig fram innan jag gör något på min vanliga. Sedan är det bara att innan man spar några ändringar så ska man förhandsgranska först så ser man ju hur det blir utan att man förstört det gamla. Du har mer tips att läsa hos Malin - Vita hjärtan och rosa drömmar. Gå in under webbdesign.

Hoppas att detta kan hjälpa dig lite.
Du och jag bor ju ganska närma varandra. Skulle vi inte ta en fika i Insjön någon dag?

God fortsättning!
Kram Ullis

Linda sa...

Vad fint du får här på bloggen. Det här med webdesign är klurigt, men det är riktig roligt när man lyckas!

God fortsättning!

Kram Linda

Ett skönare liv sa...

tycker de blev jätte fint :)

snittarna kanske du kan få nytta av en annan gång :)? man ska ju unna sig lite god mat då å då :)

Mitt nyårslöfte fick bra minst tre gympass i veckan :)

låter som härliga planer, lycka till med allt !

kram nadja !

MammaRebecca sa...

De blev ju verkligen jätte fint:) Hoppas du fick en underbar nyårsafton:)Och en FAB fortsättning