28 januari, 2009

Nu har vi valt...

...tapet till sonens rum. Jag och A var in och kollade tapeter nu ikväll. Det blev en enfärgad grå och 3 rullar av Sandbergs nya kollektion Magnus. Den går i svart, vit och grå- randigt. Den ska sitta som en fondvägg och ränderna kommer gå horisontalt. Det kommer nog bli rätt okej. Det mesta i sonens rum kommer gå i svart. Han har en svart klippan soffa sedan tidigare så denkommer nog bli rätt okej mot fondväggen.. På bilden nedan, som jag kopierat från Sandbergs sida så ser ränderna blåa ut men dom är grå/blå/silver aktiga.
Ikväll efter jobbet så var det dags att hämta mina skidor. Jag slog till och köpte mig nya längdskidor igår. Hela kittet!! så nu ska det bli åka av...*L* Förmodligen så blir det töväder till helgen då jag är ledig.. Dyrt blev det iaf.
Efter dt så var det direkt hem. Slänga i sig lite mellis och iväg på möte med klassen. Vi har nu bestämt oss för att det blir till Stockholm skolresan bär av. Det kommer nog bli en resa fylld med roliga upplevelser. Fyra dagar ska vi vara borta och sista dagen så har vi valt till att åka ut till äventyrsbanan ut i Erstaviken. Den kommer ju bli superskoj!!! Jag är sugen på att testa *haha*....vilket jag även kanske kommer få tillfälle att göra. Inte helt hundra bestämt vilka föräldrar som ska åka med ännu...... Just nu ligger jag som delad tre och två familjer kvar att rösta....ungefär som i melodifestivalen.

Nu ska jag fortsätta kolla på Arga snickarn...medans P står inne i sonens rum bland slipdamm och slipar väggar för fullt. Bra arbetsfördelning! *L*

Ha en bra kväll!
Kram
Sussi

4 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Det var en jättefin tapet. Min äldsta har också mycket svart i sitt rum och gillar de. Kul med Stockholm. Hoppas att du får följa med. Här har maken varit med båda sönerna som hittills gått i sexan. Jättekul tyckte han. Nya skidor får nog vänta här. Nu var det flera år sedan jag åkte och det lär nog dröja länge till innan det blir av igen. Har ni bestämt er för vilken skola det blir till hösten då? Nu har boken kommit så ikväll ska jag sätta igång och läsa.

Kram Ullis

Ullis/Leva på landet sa...

Har inte hunnit läsa boken än. Börjat med inte läst klart. Har tänkt att börja i samband med sportlovet. Blir nog lättre då. Har du tips på någon mer bra sida på nätet som man också kan titta på?

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Linda sa...

Hej! Jag med tycker tapeten var jättefin, det blir nog snyggt som det svarta han har i rummet.

Hoppas du haft en skön helg!

Kram Linda

svartataket sa...

Vad fin tapet! Spännande att se resultatet sen! Har ni fått snö? mysigt! antingen så ska jag ha massor med snö annars vill jag ha vår!hihi Vad kul med nya skidor! Har ni bra längdåkningsspår? Jag har inte åkt det sen jag var liten tror jag. Här blir det bara utförs nu.
Hoppas helgen varit bra!
KRAM