13 januari, 2009

En vanlig tisdag

Sitter på jobbet och längtar hem. Rätt vanligt att jag gör det…haha Har min MP3 spelare på, Miss Lee spelar i mina öron just nu. Den typ av musik får mig att tänka på sommaren 2008, då vi var och såg henne och Lars Winnerbäck mfl i Ransäter, värmland. Det hade vart regnigt hela dagen men just då under konserten så var det strålande sol och en underbar sommarkväll.
Igår började jag läsa en bok om GI-kost….Jag blev så inspirerad att jag fixade en frukost enligt GI-metoden i morse. D.v.s.…äggröra och rårivna morötter…Som mellanmål på fm har jag ätit äpple och kalkonskivor och på em morot och OST. Känns lite märkligt att man ska gå ner i vikt av detta…..Men jag ska göra ett försök.
Var till gymmet och tränade igår. Jag tog sonen med mig. Han är 12 år och gillar att springa på löpbandet och köra trampmaskinen mm. Så det gjorde han medans jag körde mina vikter och maskiner. Känner mig riktigt duktig att jag äntligen har börjat träna igen.
Till helgen ska vi börja med sonens rum. Spika in nytt tak och måla o fixa. Är lite kluven….Han vill ha en orangefärgad fondvägg, det vill inte jag!!! Hur gör man då??? Han kommer att bli galen på mig om den inte är orange, frågan är hur länge?? Jag vet att då jag var liten vill jag ha Djungelboken på mina väggar, men istället fick jag en gräslig storblommig grön tapet. Vill ju inte att det ska bli så….

Fick just lust att köra ett box pass i kväll, men det kanske hinner ändra sig tills jag kommer hem. Vi får se!Nu ska jag göra sista rycket här på jobbet. Ha det bra!

Kram Sussi

3 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Så duktig du är med både GI och träning. Skulle också behöva båda, men känner att jag måste igång mer på jobbet först. Vad ärdet för bok du har läst? Skulle behöva lite tips. Ja du vad ska man säga om den orangea väggen. Jag förstrå dig helt. Skulle inte heller vilja göra en vägg i den färgen, samtidigt som det är ju barnens rum också. Du får berätta hur det blev.

Kramar Ullis

sexbarnsmamman sa...

Detdär med hälsa är ju en konstart...man får väl fila fram en modell som passar till sist!

Jag såg LW igårkväll på tv1, filmen och LW...han är en av mina favvisar...

Ha en riktigt bra dag!

Hanna sa...

Vilken underbar blogg! Många vackra bilder! Vi ses igen....
//Hanna