Awards och full av energi

Se vad jag fått!!! Denna supersöta awards fick jag av Sara med den fina bloggen Wildastenlyckan . Tusentack!!! Jag blir glad varje gång någon har lämnat ett inlägg på min lilla blogg och jag blir ännu mera glad av dessa så överaskningarna.....


Denna vill jag skicka vidare till:


Zaga
Fyra årstider-Mitt liv på landet
Det svara taket


Idag när jag vaknade så kände jag mig pigg och full av energi. Det var länge sedan som jag kände mig utsövd då jag vaknade. Riktigt skönt! Tyvärr så var inte sonen lika pigg. Han är hemma idag och har ont i halsen. Får hoppas han blir frisk snart.

Det är verkligen REA överallt just nu..Både i affärena och i webbshopparna. Dessa fina zinkkorgar hittade jag hos Elsas Hem. Söta tycker jag!

Det är så enkelt att bara klicka och besälla saker över nätet. Får försöka hejda mig...hihi
Men det är svårt att hejda sig när Greengate har så mycke fina saker.


Hoppas ni alla får en underbar dag. Här hos mig så har nästan all snö försvunnit och just nu är det några plusgrader och solen skiner. Ser riktigt vårligt ut ute.

Kram
Sussi

Kommentarer

Ja, Green Gate har verkligen fina grejer! Ska bli kul att se vårkollektionen på mässan nu på fredag!

Kram Maria
Grattis till din utmärkelse! De fina Green Gate sakerna som du visar skulle jag gärna klicka hem om plånboken också ville det. Var i alla fall in på Gundes idag när jag ändå var i Insjön en sväng och köpte lite snödroppar. Det var lagom idag. Skönt att du är pigg igen, men hoppas att det blir bättre för sonen också.

Kramar Ullis
Mmm Green Gate har så fina saker!! Vill ha och ha och ha..

Vad roligt att du blev glad av awarden :-D

Vad har du för kamera?

Ha de fint!

Kram Sara
Hannashome sa…
Åhh, jag vill ha ALLT från Green Gate.
Tack för kommentaren i min blogg. Jag älskar att måla o pyssla.

Kram/Hanna
Tack för kommentaren inne hos mig! Vad mycket fint du visar, ja man shoppar lätt hem en del grejjer på nätet just för att det är så lätt liksom! :-) Hit kommer jag tillbaks... Kram E
Mia sa…
Hittade din söta blogg. Greengate ja, tur att man inte har någon återförsäljare allt för nära. Stora hål i plånboken när man inte kan hålla fingrarna i styr. Det finns ju så mycket fint man vill ha. :)

Kram Mia
Japp! Det är bara att bege sig dit! :-)

Jag har en Nikon D60 och har inte hunnit testa den så mycket men än så länge är jag då nöjd.

Trevlig helg!

Kram Sara
Visst är det lite jobbigt med allt fint man vill beställa hem.
Kram Lotta
svartataket sa…
Åh tack gumman! du är för gó!! Vad glad jag blir! Nu är jag hyffsat frisk. Men det tar nog ett tag för hjärnan och kroppan att bli det dock
Men jag är tillbaka i alla fall!
Semestern var super som vanligt! Avis på dig som bor så du kan åka lite oftare! En annan får åka så långt och då blir det så stor sak att man inte gör det så ofta!!
Är allt bra? Nu ska jag lsäa ifatt här och lägga in denna på min sidan!!
KRAMIZ

Populära inlägg