04 december, 2008

Julblommor

Denna vecka har jag haft fullt med olika aktiviteter
Måndag= Migrän

Tisdag.....Sonen ska börja 7:an till hösten så i tisdags var vi bjudna på informationsmöte på en av skolorna han kan välja. Hur ska man veta vilken skola som är bäst för just honom???? Jätte svårt tycker jag. Det såg iaf bra ut på skolan som vi besökte, fina lokaler och bra resurser....Det som var negativt är skolmaten. Men den är ju under all kritik i hela kommunen. Det är tydligen även stora variationer på vad maten får kosta i kommunen. På denna skola kostade maten 6:95 kr/elev!!! Försök att fixa en vettig lunch av den summan så förstår ni hur bedrövigt det är.

Onsdag, så var vi ut och åt god mat med jobbet och lyssnade bla på Petra Kvännå. Vilken röst!! + att vi fick skotta en massa snö för att komma in...Det vräkte ner hela dagen så nu är det vitt o vinter igen.

Idag, torsdag så är det innebandyträning, planering av träning och allt vad den innebär.....o imorgon är det FREDAG!!! Så skönt, då har jag inget planerat mer än att bara få vara hemma och ta det lugnt. Jul pyssla lite på kvällen, dricka glögg och bara ha det skönt.Alla bilder från odla.se
Ha en underbar torsdag!
Kram
Sussi

1 kommentar:

svartataket sa...

Ja gud vad veckora rusar!
Men nu är det helg!!
Trevlig helg o kRAM