17 december, 2008

Julbasar

Igår på julbasaren/julmarknaden så blev jag överaskad över hur mycke vi sålde. Alla min strutar med pepparkakskola gick åt, godisstrutarna tog nästan slut, alla lotter såldes slut. Det var till och med folk som köpte mina målad slyltar med god jul text på.... Vi fick ihop runt 6.000 kr till klassen. Helt okej!!
Jag fick en ljusstake med mig hem och den lilla korgen. Men dom har redan fått sin plats här hemma. Julbasaren avslutades med lucia uppträdande av alla klasserna...Barnen var jätte duktiga att sjunga fast vi var ute och det var några minus grader. Känns att julen är nära nu.
Känns skönt att det är torsdag i morgon. För då är det bara en dag kvar tills vi blir jullediga i nästan 3 veckor. Ska bli underbart skönt.
Det kommer att bli en hel del innebandy under min ledighet...Nu på lördag så spelas DM i falun för Pojkar 96 och helgen därefter så är det Gorbys Cup. Sonen som är målis ska stå för både P96 och P97 laget....Men förutom det så ska jag bara slappa och ha det skönt!
Kram
Sussi

7 kommentarer:

svartataket sa...

Vad kul att det gick så bra!!
Härligt att vara ledig i 3 veckor!!! Jag jobbar några små slattar här och där för att sen vara ledig i 2 veckor när vi sen åker skidor!Förstår att det blir en del innebandy ! det är ju alltid så mycket cuper mm vid jul..

KRAM

Ullis/Leva på landet sa...

Kul att ni fick så mycket sålt. Det är ju härligt att få vara ledig så länge. Ska göra ett självmordsbesök i mogon eftermiddag, nämligen ta mig till Kupolen, *s*. Vad gör man inte när det varit fullt upp tills nu.

Ha det bra!
Kram Ullis

Hemma på Landet sa...

Hej gumman!
Hoppas att du får en bra dag idag!
Kram Stina:-)

Du gumman...Vet du om att du har en bamse HTMLkod ovanför bannern?
Om du vill ha hjälp, så hör av dig bara.:-) Kramis

Hemma på Landet sa...

Jo, jag ser 1,5 dem stor ruta med en HTML-kod.
Har du Explorer eller Mozilla Firefox?:-)

Hemma på Landet sa...

Du kanske kan gå in och kolla i anpassa och se om det ligger en kod uppe vid bannerrutan.
Annars vet jag inte vad det är för fel.:-o
Kramis

Hemma på Landet sa...

Okej...nu var jag in och kollade på Explorer. Då ser det normalt ut.
Jag brukar rekommendera folk att ladda hem Firefox. Det är gratis och bättre än Explorer. Då är det nog en del som ser den stora koden och en del inte.
Kramis gummilumman.

Hemma på Landet sa...

Skriv gärna till mig:-) hemmaliv@hotmail.com