19 december, 2008

Julantistress

Igår så skulle jag på helkropps massage.... Jag tänkte att det är dags att jag spenderar lite tid på mig själv och unnar mig något som massage, skönt att bli lite mjuk och avslappnad i kroppen inför den kommande julhelgen och min julledighet.
-Ack, så jag bedrog mig!! Hon masserade och masserade..tydligen så var jag helt stenhård i musklerna och bindväven. Jag har ju till och från haft väldigt ont i ryggen men sedan har det gått över och man har kört på i samma tempo igen. Så fick man tydligen inte alls göra.
Jag var helt slut när jag gick hem. Stoppade ner mig i sängen men jag var så trött att jag inte ens orkade läsa posten.
Idag är jag mör i hela kroppen!!! Helt tvärt om vad jag hade planerat....känns som om jag har träningsvärk. Min sambo sa att man kan få det om man är ovan att få massage. -Shitt, hur skulle det ha blivit om jag vart ute och joggat en runda då, om jag får träningsvärk av massage??

Jag vet inte vad jag sysslat med men tiden har iaf sprungit iväg och jag har varken köpt julmat eller julklappar. Imorgon är det innebandy för hela slanten, så då går en till dag bort. Sedan är det bara söndag och måndag kvar..för på tisdag vill jag slappa. Så idag, efter jobbet, ska jag och mamma ut och köpa julklappar. Gissa om det kommer vara smockfullt med folk. Fast värt blir det nog på måndag och tisdag då alla fått lön.

Tydligen har min blogg sett helkonstig ut för er som kör Mozilla Firefox. Beklagar det!
Tack snälla Stina för att du sa till.
Jag hoppas att bloggen ser "normal"ut nu?? Utan konstiga HTML-koder. Ska kanske be min sambo kolla koden på sidan...

Nu ska jag jobba på så jag kanske får sluta lite tidigare.
kram
Sussi

5 kommentarer:

Hemma på Landet sa...

Nu är allt på rätt plats. Kramis gumman.:-)

Ullis/Leva på landet sa...

Det är ju så skönt att få massage, men jg har också varit med om att bli helt slut i hela kroppen och så trött. Har varit till Borlänge på eftermiddagen. Där var det i alla fall tjock med folk.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Ett skönare liv sa...

Tack snälla du :) ah hade den igår, va faktiskt kul att ha nått annat än svart :) nee säg inte så.. de e inte de det handlar om :)
ha de jätte fint nu, å tack snälla för att du lämnar en komentar hos mej :)

kram nadja

MammaRebecca sa...

Gud va jobbigt att ha träningsverk efter massage:)hhehe Men skönt att få helkroppsmassage, de skulle nog ja med behöva nu:) Nu är de ju inte långt kvar tills jul, här har vi inte heller handlat klart allt. Var och skulle handla idag, men gud de va ju proppat med folk:)va tror man en lördag innan jul:)
Ha en underbar helg

Wilda Stenlyckan sa...

Har jag inte ens tackat för awarden du gav till mig?! Nu skäms jag lite.. Tusen tack söta du!! :-D
Det har varit lite lugnt med bloggandet för mig ett tag så jag skyller på det..

Blev så förtjust i dina söta krukor med de rutiga banden! Vad duktig du är! Jag har beställt likandana band fast svartvit rutigt. Hoppas jag hinner få det innan julafton!

Grattis till din award också den är du värd!! Gillar din blogg också! :-)

Måste säga att det lät underbart med massage!! Jag älskar det!

Hoppas du får en riktigt GOD JUL!!

Kram Sara