22 december, 2008

Dan före dan före dopparedan

Nu är alla julklappar inköpta, sillen inlagd och julgranen klädd. Ska snart slappa i soffan med ett glas vin. Hoppas att ni där ute har en trivsam kväll. Själv så fick jag en ide att jag skulle göra en granrisgirlang runt vår öppna spis. Enda kruxet var att det var rätt mörkt ute...Så på med pannlampan och ...stackars den granen som jag gick lös med sekatören på...Hmn...men den blir nog bra som ved till den som äger den om något år.
Det var ju verkligen busenkelt och jag är helt klart nöjd med resultatet.
Annars så har jag idag vart på vårt lilla samhälle och shoppat. För TVÅ år sedan så fick jag presentkort av min bror på en Lantliv. Hittade det här om dagen då jag städade. Höll på att sätta hjärtat i halsgropen då jag såg att det endat var giltigt i en viss tid. Så idag var jag dit och handlade . Vitt fat från SIA och rött ljus, julgranskula från House doctor och så ett stort serveringsfat från Mateus. Jag har haft tidig julafton idag :)

Årets adventsljusstake....Tror inte vi hinner bränna ut ljusen i år...*L*
Ingen jul utan aladdin :)

GOD JUL PÅ ER ALLA!!
Kram
Sussi

2 kommentarer:

svartataket sa...

Vad fint du gjort det! Är du färdigt till jul nu då? Det är jag o det är skönt! Jobbar dock i morgon, så jag l'ängtar redan till i morgonkväll..

Juliga kramar

Ullis/Leva på landet sa...

Jättefint du har gjort med granriset. Får ta en vända in på Lantliv i morgon få se om jag också kan ge mig en julklapp, *s*. Ska byta granris vid mina adventljus i morgon så att det blir fint till julafton. Det är ju tur att man kan använda vita blockljus året om, hihi.

Vill önska dig

♥♥♥ GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ♥♥♥
KRAMAR ULLIS