05 november, 2008

Tät dimma

är det enda jag ser när jag tittar ut idag. Vägen till jobbet var såpahal idag. Inte alls kul att köra bil då. Min bil är så liten och lätt också vilket inte gör den till den bästa vinterbilen.
Nu sitter jag på jobbet med en kopp kaffe och så råkade jag hitta slettvoll höst och vinter katalog 2008. Vilka underbara möbler dom har. Jag är helt lyrisk!!!!! Kan man flytta in i katalogen???En underbar inspirationskälla!!! Se och njut :)

Jag har fortfarande inte riktigt vant mig vid att min blogg ser ut som den gör...kanske jag går tillbaka till den vita bakgrunden....
På söndag är det en stor utställning i Grängesberg med SSRK Dalarna som jag ska vara med på med min vovve. Jag har inte hunnit träna så mycket som jag velat, dels för att mitt jobb har vart rätt intensivt ett tag, innebandyn tar sin tid och så var jag ju sängliggande och sjuk hela förra veckan....Vi får se hur det går. Mina förväntlingar är inte så stora..... Men ikväll är det iallafall hundtrimning som står på listan att "måste göras".

Kaffet är slut och jobbet kallar.
Ha en undebar onsdag...Tänk att efter denna dag så har halva arbetsveckan gått....

Kram
Sussi

9 kommentarer:

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Här sa barnen att dimman är som att bo i ett mjölpaket.
Kram Lotta

MammaRebecca sa...

Jag drömmer mig bort i bilderna:) Jag förstår dig inte kul att sitta på ett kontor en hel dag, vad jobbar du med då??
Ha en super bra Onsdag

Zaga sa...

Vilka fina bilder du visar i din blogg!!
Jag tycker att det är jätte fint, men med 4 ystra springerflickor så blir så blir inte sofforna ljusa och fina länge!!;)
Jag ska till Gränges, ska ställa en av mina tikvalpar i valpklass I. Det var meningen att båda skulle ställas men Maya har gjort illa sig i ögat. Zaga min ökl tik är utan päls, så hon får stanna hemma och Tim (killen i gänget som bor hos sonen) är otrimmad och ska få en jaktfrisyr.:)
Då kanske vi ses ställer du i ukl eller ökl??
Ha en bra onsdag, i kväll ska jag se på hur det går för bönderna.
Kram Eva-Lis

vit och pastell sa...

Hejsan svejsan! Vad roligt att hitta en ny fin blogg. Tack vare att du är med i min tävling hittade jag dig. Kul!

Kram Maria

Familjen Fredriksson sa...

Oj vilken fin blogg du har!! Jag känner mig som en riktig nybörjare...men jag kämpar på jag för att lära mig =) Nu ska jag kika runt på allt det fina hos dig!

Bruno och Mig sa...

Om du ska bo där, kanske det finns en uthyrningsdel till mig? Haha!
Hur vackert som helst. Jag vill också ha en vit soffa, men det är bara att glömma med alla små smutsiga tassar som springer fram och tillbaka.

Lycka till på utställningen!
Kram
L

Ullis/Leva på landet sa...

Visst har det varit dimmigt idag. så knappt vägen framför mig i kväll. Och hur halt det var ska vi inte prata om. Hoppas att man kan göra några fynd i morgon på väveriet. 20% var det också.

Kram Ullis

Hemma på Landet sa...

Jag tycker att din blogg är fin.
Bilderna är underbara.

Jo, mina hjärtan är gjorda i flera modeller. De ska till butik. Men jag vet inte hur många det blir. Jag har flera sorter som jag ska visa.:-) Kramis

svartataket sa...

Åh vilka bilder!! Där måste jag in o kika!! Ps. nu har jag tagit emot din utmärkelse! Hoppas du mår bättre! För jag är så kass än! Man orkar ingenting!
Ja men då har du ett roligt möte i dörren!! Någon som blir glad att se dig menar jag! hihi
Jag ska spana lite på din länk med bakrunder i helgen. Jag tycker denna är jättefin!! Klart du ska ha den kvar! Men säger jag som kör på samma sedan hundra år..hahaha

KRAAM och kör försiktigt!