26 november, 2008

Shopping

Måste få visa denna söta tomte som jag köpte på Små Glädjen igår :) i bakgrunden ser ni min adventsljusstake som jag fixat till ikväll. Jag måste bara få tag på lite mera mossa och dekorera brickan med. Den har ett rosa blommönster o det funkar ju inte

Idag efter maten så tog vi en promenad ner till vårt lilla centrum. Det var så kallad V.I.P-kväll i butikerna.... Gripsholm hade 20% på hela sortimentet. Jag kände en stor lust att shoppaloss på mängder av påslakan. Men jag hejdade mig, jag köpte ju faktist nya påslakan då jag var till Gävle för någon vecka sedan o dom ligger fortfarande i påsen, intryckte i garderoben.
Fabriksbutiken hade hela 30% rabatt på nästan hela sortimentet. Dom har mycke som är fint. Jag handlade en del små saker... grytvante, handduk, duk, ljusmanschetter, vit löpare och ett hjärta. Allt gick på 183 kr. Så jag är rätt nöjd :)
Besökte även SmåGlädjen ( idag igen )...o stod och kände på ett överkast..Det var så fint och det skulle ha passat väldigt bra i mitt sovrum så går i fägerna rött/vitt. Men just nu så var det för dyrt för min ekonomi, fast det var 30% på det...-Suck! Det är inte kul att va fattigt!!
Efter vår lilla shopping tur så gick vi hem och värmde på lite glögg. Ikväll testade vi blåbärsglöggen, som så många före mig redna har testat. Den var ju superstark!!...kollade på flaskan och såg att det var starkvinsglögg...haha...Jag tycker personligen att det inte smakade ett dugg blåbär. Det enda som var blått var flaskan.
Just nu ser min byrå i hallen ut så här... Jag lider verkligen över att visa vår gräsliga tapet som vi har i hallen. Visst skulle det bli fint med vittmålad pärlspåntspanel där bakom byrån?..eller har ni något annat förslag? Vet inte om jag ska dra igång med det projektet nu...vet bara att jag skulle må så mycke bättre av att gå en fin hall... Kanske kan vi låna en släpvagn av far så vi kan köpa panel i helgen, vi få se... vad tiden räcker till
I går sålde jag min bil. Jag har haft den ute till försäljning ett tag....o igår blev den såld. Det känns lite tomt ute på garageuppfarten med bara en bil. Min lilla bil är borta. Jag kommer nog sakna den lite....Appropå att sakna.
I går åkte min bästa vänns sambo till Afganistan på "special mission" /FN-uppdrag. Han kommer att bli borta minst ett halvår till ett år om jag förstått det rätt. -STRONGT! Jag skulle inte vilja byta med A. Jag är glad över att min sambo jobbar med programering.
Imorgon ska jag köpa tyg så jag kan sy gardiner till sonens rum. Jag har bestämt mig nu =) Mer om det då...
God natt!
Sussi

5 kommentarer:

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Visst var glöggen stark..jag fick springa och spotta ut den...min man skrattade.
Kram Lotta

Hem och Lycka sa...

Vilka söta köp du gjort! kram

Wilda Stenlyckan sa...

Tack! :-)

Vilken söt tomte och vad fint du gjort det med ljusen!
Vad mysigt det såg ut med glögg och pepparkakor.. tror jag måste lära mig att dricka det i jul!

Kram Sara

Ullis/Leva på landet sa...

Har ju inte kunnat åka till Hjultorget varken igå eller idag. jobbade sent och hade annat för mig. Så fina saker du har köpot. Tänkte i alla fall ta en tur till Leksand till helgen och gå på julmarknaden. Kanske hittar man något kul där. Skulle bli jätte fint med panel, men att dra igång före jul skulle inte fungera i detta hus. Då skulle det inte allas vara klart innan jul.

Kram Ullis

Hemma på Landet sa...

Jag brukar titta in till Småglädjen lite då och då. Alltid hittar man nå't.:-) Kramis