Ny vecka..


Fina ljus från Lexington
Hur ska man göra för att inte helgen ska försvinnas å fort? Det bara swichar till så är det söndag kväll.
Igår var det sovmorgon till klockan nio iaf, vilket var skönt. Efter frukost var det till att åka till hallen. peppa killarna inför matchen mot KAIS Mora. Vilken rysare! Matchen gungade fram och tillbaka. Efter 13 sekunder så hade mina killar gjort första målet. Det känns alltid bra att få göra mål först :)
Tyvärr så tappad vi i försvaret i slutet av matchen och förlorade med 5-6. Med det är dessa matcher som är roliga...
Märks det vad jag tänker på idag???? Sova, sova, säng , säng säng.
Inatt så har jag knappt sovit alls. Vår katt har knaprat mat hela natten känns det som. När han inte ätit så har han legat och kurrat och rullat runt i vår säng. Ett tag så var jag upp i hallen för jag trodde han vill ut. Men förmodligen så sov han och jamade i drömen för han fattade inte alls vad jag ville honom. Men eftersom han vaknade så kunde han äta lite till....o så har det hållt på.
Så idag är jag riktigt trött....Försov oss gjorde vi också så jag fick skäll av sonen att jag väkte honom så sent....Så vi hann inte riktigt duka fram en sådan här fin frukost.Ikväll är det föräldramöte med skolan. Planering av julmarknad och julfest, imorgon arbetsdag på skolgården, onsdag sonen till tandläkaren, torsdag innebandyträning....det är något hela tiden!

Önskar man kunde stoppa tiden och bara få vara....
Trevlig vecka på Er alla!
Kram
Sussi

Kommentarer

Anonym sa…
Härliga inspirationsbilder du bjuder på!
Vilken härlig blogg du har!!

Du undrade vart jag köpt mina svarta stjärnkuddar och de är faktiskt ett fynd från Rusta för 49 kr!! De köpte jag i våras och jag tror inte att de finns kvar men du kan ju göra ett försök..

Kram Karin
Så fina bilder. Inte lätt med de små djuren. Vår katt sprang runt i vår säng i natt men var snäll nog att bara hålla sig i mannens säng. Det var ett gäng Kais killar som sprang runt på Clas O när jag var där i går. De var väl de som ni mött då. Otur att det blev förlust.

Kram Ullis
♥ Pia... sa…
Hej..tack för kommentar...ja du KOLA ska du definitivt göra..OCH då ska du göra pepparkakskola..den är bara för gooo:)..snudd på att man behåller allt själv..vi har vår julmarknad nu till helgen..bilder kommer på den efter helgen:)..PIA
Tack! :-)
wow.. vilka underbara bilder du har hittat!
Ja visst är det härligt att släppa ut sin hund i snön :-) Ni hade ju en sötnos till hund ser jag.
Kram Sara
Jag och min familj har satgt ifrån till alla inbjudningar i december,... vi vill bara få tid till att göra spontama trevliga saker...känns skönt.
Kram Lotta
Stina sa…
Härliga bilder. Kramis
Just det ... nu minns jag det var inte bara rosenrött med de där skrakarna. En massa knorrande och klovässning på ens mage och så förståss en massa mys!

Visst blir man sugen på att sova när man ser dina mysiga sängar.

Kram Maud
hej detta är också en mamma med innebandybarn från dalarna. (fast jag är inte tränare bara glad publik och taxi)
vilken mysig blogg du har
ha de gott
marianaskeramik
MiaMaria sa…
Lycka till inne hos mig!
MiaMaria
Marie sa…
Vilka vackra bilder du visar, den där frukosten hade man ju inte tackat nej till!

Trevlig kväll!
Kram Marie
Vilka kanonbilder du visar! kram
svartataket sa…
ja ibland önskar man att någon kunde bromsa det där hjulet man är i!! sova är skönt!!!
Nu är det snart helg igen!!

KRAM

Populära inlägg