22 november, 2008

Myskväll

ikväll är sambon på julfest med jobbet så jag och sonen passade på att ha tacoskväll =) P är inte så förtjust i tacos eftersom vi ett tag åt det varje fredag. Men jag och sonen tycker fortfarande om det så vi brukar passa på då han är borta.
Vi har även spelat några matcher air-hockey....man behöver verkligen ha bra reaktion när man spelar det...haha. Kan säga att A vann alla matcherna. Det hördes förmodligen ända ut på gatan så som vi tjoade och skrek *L*
Igår när jag var på ica och handlade så köpte jag en julblomma. Har fixat till den lite.... planterade den i en zinkhink, dekorerade med mossa som jag och en tomte o några stjärnor. så här blev det... Visar även mina glsburkar som jag fyllt med lite godis idag...Snurrade runt på nätet bland bloggar och inredningsbutiker o så hittade jag till CB2 sida o vilka söta tomtenissar dom hade..Nu ska jag sova....Vi har tidig samling inför bortamatch imorgon...Så håll tummarna för mina killar imorgon nu.
Ha en underbar fortsättning på helgen!
Kram
Sussi

5 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Hoppas att det gick bra med matchen. Så fint du har gjort. har varit ut och fixat lite mossa för att kunna göra lite kul, men den mäåste tina upp först. Här gillarr alla utom mellansonen taco, synd om honom, *s*.

Kram Ullis

Södralycke sa...

Vad fint du planterat!

Kul att du vill vara med och tävla på min blogg, lycka till!

Kram Johanna

Gårdsromantik sa...

Vi har fortfarande fredagstaco - inte tröttnar man ;-)

Vilken mysig nisse som ljusstake.

Kram Maud

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Ideen med polkagrisar..har jag funderat på ...snor ideen rakt över.
Kram Lotta

Linda sa...

Vilka fina bilder du visar. Jag gillar också ideen med polkagrisarna, jättefint!

Hoppas du får en fin vecka.

Kram Linda, SmåGlädjen.