10 november, 2008

Måndag


Idag visar jag några bilder från Isabella Smith. I deras julkatalog kan man hitta massor av fina saker. Hoppas att Eran helg har vart bra, min har vart lite så där.
På söndagen så gick vi upp i ottan och åkte ner till Grängesberg för att vara med på SSRK's hundutställning. Men....det gick verkligen inget vidare för oss. Rocky har ju nyligen blivit 1 år och då ska dom vaccineras och det har jag helt missat!!!!!!! Förstår inte hur jag kunde missa det???? Så vi fick inte vara med eftersom Rocky inte var fullt vaccinerad. Gissa om jag var arg på mig själv då vi fick stoppa in hunden i bilen och sitta och kolla på utställningen utan att medverka själva. Den andra hunden som ställde upp i Rockys klass fick en två så jag tror vi skulle ha slagit honom....Så typistk!
Nu har jag iaf ringt och beställt tid för vaccination.
Påvägen hem stannade vi och gick i några butiker. Jag hittade en del julpynt som jag kan visa senare vad jag gjort med...
Idag var det verkligen ingen julstämmninge. Det regnar som bara den här hos mig...Inte alls kul!

5 kommentarer:

Zaga sa...

Va synd att Ni inte kom med :( men så där är det........... man kan inte komma i håg allt!!
Vi strök oss pga min onda rygg, väntar på operation. Förresten är mina små flickor verkligen ystra och det skulle nog inte ha gått så bra med så mycket hopp och stuts.
Visst är det fina saker på Isabella Smith?? Fick nyhetsbrev i morse så jag kikade en snabbis innan jag bar i väg till jobbet. ;)
Ha en skön måndag i det gråa och regniga vädret.
Kram Eva-Lis

Ullis/Leva på landet sa...

Så synd att ni inte fick vara med i tävlingen. Hittade lampskärmen i rummet in till höger när man kommer in i affären. Skulle behöva en till efterosm jag ahr en till lampfot och tror inte att jag ska ha hjärtljusstaken hela tiden efter jul.


Ha en bra vecka!
Kram Ullis

MiaMaria sa...

Hej Vilka härliga julbilder.....

Synd om tävlingen.......

Ha´en fortsatt bra vecka!
MiaMaria

Jes/Vita villa vila sa...

Vad roligt att hitta en ny spännande & jättefin blogg!

Ses snart igen! /Jes

Sand mellan tårna sa...

jag är helt säker på att tomten bloggar, han är coolare än man tror.... dessutom gillar han vitt!

ha en bra dag! /Linda