28 november, 2008

Lång lunchrast

.. Nu har jag SHOPPAT (igen). Åkte ner på lunchen till en av mina favortitbutiker nämligen Furutorp. Det var full rull där inne med julpynting och upp packning av nya varor. Men så mycke fint dom har. Jag gick nog runt 3 varv i butiken (minst). Jag mår bra av att bara få vara där inne :)...och man går aldrig därifrån tomhänt.

Jag mår riktigt bra när jag tänker på vad som ligger i påsen i bilen.....Jag kan inte visa det nu utan det får bli i kväll. Men jag kan säga att en del av sakerna var från LEXINGTON!!

Påvägen till bilen så sprang jag in tygbutiken o hittade en jätte söt köksgardin. Den var vit med röda korsstyngsbrodyrer på.. Det var inte alls planerat att jag skulle köpa gardiner men när jag ändå höll på så köpte jag även 3 m röd/vit randigst tyg...ska nog sy några fusk rullgardiner.Ha nu en underbar fredag och försök att njut mellan all adventspyntning också. Själv så ska jag hem och mysa när jag plockar upp alla fina saker jag köpte idag....men det är ju några timmar kvar att jobba änn...
Höll på att glömma...
Påvägen hem ikväll så ska jag ta en liten annorlunda väg hem...Jag ska nämligen åka förbi hos Skarp Kalligrafi. Såg att hon skulle ha öppet idag o imorgon :) Jag har aldrig vart dit fast det ligger så nära, så det ska bli riktigt kulHa det toppen!


Kram

Sussi

2 kommentarer:

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Visst är det fint hjärtat...har ett hängande här hemma.
Kram Lotta

svartataket sa...

Ja man kan handla ihäl sig...hahaha
fina hjärtan!!

trevlig helg!
KRAM