29 november, 2008

Lite nytt

Vilket väder vi har idag. All snö är borta och det som kommer ner är regn. Inte alls något mysigt väder att gå på julmarknad i. Såg att min kussin är en av luciakandidaterna, så då måste man ju faktist in till samhället och rösta på henne.
Vi har mest bara lullat omkring idag. Åkte in för att köpa hundmat på lantmanna och där var det massor med folk. Tydligen så var det klubbdag eller någog för det var 20% på massor av saker. Vi köpte hem en leksak till Rocky. Det är en kossa som låter. Men den låter som en and...konstig ko. Vi tänkte att den där kommer han bli livrädd för...Men icke! Han är helt galen iden och har inte släppte den frivilligt en enda gång sedan han fick den. *L*Såg skylt om loppis på vägen hem så vi svängde in där. Är rätt dålig på att gå på loppis men nu var det så nära dit.... Det var mest en massa skräp där men jag hittade två tomtar som såg lite roliga ut, så dom köpte jag. Var sugen på att köpa en trasmatta också. Den var helt ny och handvävd och gick i juliga färger 2,8 lång och kostade endast 230 kr. Visst var det billigt? Tyvärr så hade jag bara småslantar med mig så det blev ingen matta... För 230 kr får man ju inte en meter pappelina matta för..fast det är kanske lite skillnad på matta o matta.
Igår var jag ju och shoppade lite ...Visar lite mer nu vad det var jag kom hem med :) Vem kan motstå att köpa dessa hjärtan och handdukar...inte jag iaf.
Ikväll ska vi smaka Lucia chokladglögg. Är det någon av er som testat den? Sonen blev super sur då han fick veta att det var starkvinsglögg, så inte han kan smaka..men vi har annan glögg till honom dock ingen chokladglögg Nu ska jag fortätta med adventspyntningen o på med julskivan från 1994..den funkar än *L*
Ha de gott!
Kram
Sussi

6 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Visst var det tråkigt väder idag. Var in en sväng men det var inte så mycket som jag hittade. Var däremot till Berg på julmarknad och hittade super mycket fint. Lägger upp bilder därifrån i nästa inlägg. Om du har vägarna förbi kolla in där. Öppet tor-sön 11-16 fram till den 21/12. Dina saker var jättefina som du köpt.

Kramar Ullis

MammaRebecca sa...

oj va mycket fint du har:) har missat vart in här på några dagar, se jätte mysigt ut hemma hos er:)

Hemma på Landet sa...

Den där chokladglöggen låter god.:-) Kram

Lilla Blanka sa...

Hej!

Har tittat igenom din blogg nu och hittat en massa fin inspiration :)

Oj chokladglögg..mm, det låter som nåt för mig, var den god?

Kram
Mia

Wilda Stenlyckan sa...

Hej!
Vilken sötnos till hund ni har och han ser riktigt kär ut i den där kossan! Vilka fina hjärtan, handdukar och tomtar du har shoppat!
Kram Sara

svartataket sa...

vad fint det är! Nä vart tog snön vägen? i går haglade det som bara den! Men icke att det la sig!
jag vill ha snö i massor så det blir ljust och juligt!
Hoppas veckan varit bra! Snart är det helg!
KRAM