20 november, 2008

Julklappar

Nu har jag köpt min första julklapp! ......den råkade bli till mig själv =)
Fick nyhetsbrev från Isabella Smitt idag och dom har ju såååå mycket fint. Eftersom jag gått och sucktat efter Greengate's burkar länge nu så slog jag till och beställde dom. Det blev säkert dyrare än att köpa dom i sverige, men det struntar jag i just nu.
Visst är dom fina?
Köpte även några hjärtan att hänga i fönstren och så lite andra småsaker...

Blir bara ett kort inlägg just nu. Dagen började med kaos här på jobbet.....Väntar bara på ett telefonsamtal så jag kan fortsätta jobba. Hoppas dagen inte forsätter med en massa strul.

Igår så var det utlämning/hämtning av Newbody produkter hemma hos mig. Kan säga att vi hade lite pyssel för oss när vi sorterad upp alla 300 paket i påsar...Men nu är det klart och laget kommer att få in en liten slant så vi kan åka på cup/träningsläger framöver. I år så blir det både DM, Gorby Cup, Örebro Cup och Buster Cup.....+ alla seriematcher, så det är lite att åka på.

Var det fler än jag som kollade på Leila's Jul igår?
Sambon kom in från garaget men gick ut lika fort då han såg vad som var på tv'n. -KILLAR!!! Leila har en sådan utstålning så man nästan känner hennes energi genom rutan....efter programmet så började jag pyssla med mina glasburkar som jag köpte på IKEA för inte så länge sedan. Knöt band med tags runt dom. Den ena strå det " Julgodis" och på den andra "Mammas Godis" I morsse så kom sambon och fråga varför inte "plastpappa" fått någon glasburk med godis....*L* och undrade om mamma får äta från julgodis också???....så jag får nog köpa flera burkar eller skriva dit hans namn....hihi
Fixade även krukor med band och blockljus i...nu är det bara mossa som fattas i dom. Men som det ser ut just nu så lär det dröja, vi har ju fått snö och under där ligger all mossa, sedan så det minusgrader ute.
Kanske jag visar mitt pyssel ikväll eller då jag fått mossa....vi får se. Nu måste jag iaf jobba lite.

Ha en underbar torsdag alla som läser min blogg!
Kram
Sussi

6 kommentarer:

MammaRebecca sa...

Ja de va jätte snygga:)Ja ska med kika in på hemsida nu:)
Ha en super bra dag

Sjöboden sa...

Förstår att du längtat efter de burkarna. Jättesöta!

kram

Ullis/Leva på landet sa...

Vii också ha de burkarna. Har funderat på att köpa dem på Lantliv men varit för snål. Kul attlaget får ihop en slant. Behöver också mossa. Ska fixa mina krukor, men som sgat var det blir inte lätt. Går väl bättre att ta granris som jag också ska ha och dekorera med.

Hoppas att helgen blir bra!
Kram Ullis

Ellas Inspiration sa...

Verkligen snyggt. Tyvärr missade jag Leilas Jul så jag får hålla utkik efter reprisen.

Kram Karin

Wilda Stenlyckan sa...

Men ååå.. de där burkarna har stått på min önskelista ett bra tag, de är ju så fina!!

Hihi.. maken jobbar borta om veckorna så jag får ha tv:n och Leila ifred ;-)

Kram Sara

svartataket sa...

wow första julklappen!Det har jag inte börjat med än..men önskelistorna krymnper ju störrre dom är och inte är dom självklara längre så nu är det en annan som får vänta på dom!!hihi
Hoppas helgen varit bra!
KRAM