Helg

Klockan 7:30 ringde min klocka idag.. Det gör den varje lördag, vilket känns lite drygt ibland. Det skulle vart skönt med en dag med sovmorgon någon gång. Ni som käner mig vet att jag tycker om att sova *L* Men men......det är sammling till innebandyträningen 08:45 så man får masa sig upp ur sängen.

Tror det var för ett år sedan som vi köpte vår råsaftscentifug, så vi kan göra egna juice.

Imorsse så gjorde vi av dessa frukter. Köpte en ny, för mig, frukt som heter Sweet igår. Det ska vara en blandning mellan grapefrukt o apelsin. Sötare och inte så bitter stod det.. -pyttsan!! Den som skrev det hade inte smakat den..haha.
Efter innebandyträningen så blev det till att tvätta och städa bilen, eftersom det skulle komma en och kolla på den. (jag har den ute till försäljning). Men sedan så visade det sig att han hade fått förhinder idag och kunde inte komma, utan skulle komma förbi imorgon istället....Vi får se om det blir någon bilförsäljning, om inte annat så har jag en ren och fin bil.

Jag kom på att jag glömt visa min tavla som jag snickrat ihop och målat. Den sitter i köket...Tyvärr så var ljuset dåligt så det blev en massa skuggor. Men man kan inte få allt


Jag ska måla fler tavlor, det är kul. nästa tavla ska jag försöka få mindre springor mellan brädorna.

När jag ändå var i köket och fotade så tog jag några bilder på mitt köksfönster. Så här ser det ut just nu..




Min rottingfotölj som jag köpte förra veckan då jag var på IKEA har fått nytt tyg på dynan. natruligtvis så blev det stjärnor på den också, som på allt annat i mitt sovrum. När jag ändå häll på att sy så försökte jag mig på att sy ett hjärta. Men mina hjärtan ser inte kloka ut....Hur gör man ett snyggt hjärta...?

Nu börjar det bli dags att fixa middag...Det blir klyftpotatis och fläskfilé, sås och sallad här ikväll. Va ska ni äta för gott?
Kram

Sussi

Kommentarer

Har precis kommit hem och här blev det tacos i kväll. Har varit borta på jobb sedan igår. Så härliga hjårtan du har köpt från Green gate de är så fina. Visst är det sorgligt med barn som aldrig får växa upp. Man gläds varje dag som man har turen att ha dem hos sig. Vi höll på att mista mellansonen när han föddes för han var svårt lungsjuk. Så glad att han finns och jag kan krama hohom fast han är 13.


Ha en bra helg!
Kram Ullis
svartataket sa…
Det blev pasta med fläskfilé i gorgonzolasås :)
Jag är en som gillar att sova också! Åh vad trist att få gå upp en lördag med träning!!Är det svårt med tider eftersom ni får så tidigt? hoppas helgen varit bra!

KRAAM
Beas sa…
Åhhh...det var ju en råsaftscentrifug jag glömt bort att jag faktiskt önskar mig i julklapp. VIlken tur att jag kikade in till dig. :-D

Vilken fin stjärntavla du knåpat ihop!
MammaRebecca sa…
Tavlan va ju skit snygg:)Kanske ska man måla själv istället för att köpa dyrt:) Suoer snygg va den iallafall:)
Ha en super bra söndag
Anonym sa…
Vad fint du har det i ditt hem! Tavlan var jättefin! Vad duktig du är.

Hoppas din helg har varit bra.

Kram Linda
Tack! :-)
Mums vilken god middag! Vi ska äta plankstek idag :-)
Vilken fin tavla du har gjort och vad mysigt med en råsaftscentifug. Hade jag haft 13 mil till Ikea så skulle jag vara överlycklig ;-) Vi har 10 mil till närmsta lilla stad.. men en fördel är ju att man inte shoppar så mycket. Ha en fin kväll!
Kram Sara
Vad duktigt att gå upp så tidigt för att träna. En stjärntavla finns här hemma också.
Kram Lotta

Populära inlägg