17 oktober, 2008

Tillbaka till jobbet

Känner mig lite bättre idag, så jag åkte till jobbet. Fast nu sitter jag och snörvlar som en tok.
-Attans, va mycke jobb som låg och väntade på mig, mail att besvara, telefonensamtal att ringa, saker att fixa. Det märks att man vart borta någon dag.

Pratade med "Kiruna" idag. Det var vitt med snö på backen och några minusgrader. Får packa ner vantar, mössa och kanske ta fram vinterjackan.

Jag borde inte surfa på jobbet men jag kunde inte låta bli....o så hittade jag ju för mig en helt ny webbshop :) o va fina saker dom hade. Vet inte om det var för att jag fick veta att det kommit snö i Kiruna eller vad det var. Men jag fasnade för deras julsaker. Man vill kryssa i köp, köp, KÖP på alla varorna. Alla bilder nedan kommer från C´est la vie Home
Dom hade till och med allrengöringsmedel som luktar "jul" dvs kanel och apelsin. Och den ska funka på väggar, golv, tak,skåp, leksaker, kakel, handfat och badkar!Även till keramik, stål, marmor, sten, glas, plast, linoleum, vinyl och målade ytor. Miljövänligt och ej testade på djur. Tror faktist jag ska köpa en sådan och kanel är en av mina favortitdofter.
Nu känner jag att jag inte vill jobba mera. Jag har sorterat alla papper i olika högar och fixat alla superakuta saker. Då måste jag väll få åka hem? Vill städa hemmet så det är gnistrande rent och luktar kanel, baka muffins och känna doften av bak, byta gardiner, ta en skogspromenad med voven i det sköna höstvädret.
-Suck, nä nu får jag sluta drömma och sätta fart med det som ska göras. Varför får man så många ider när man sitter på jobbet, eller är sjuk, och när man väl är hemma så har de flesta runnit av en....?
Med det är iaf fredag idag och det känns sååå skönt!!! Äta god mat och kanske lite vin till det. Tända massor av ljus och fixa en brasa i kaminen. (jag längtar hem)
Va ska ni äta för något ikväll?

Trevlig fredag!

Kram
Sussi

3 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Den där allrengöringen verkade ju mysig, får nog också köpa den - tack för tipset! kram

Ullis/Leva på landet sa...

Vad härligt med lukt at jul när man städar. Skulle man kanske prova. Hoppas att du bli piggare i helgen så att du orkar sitta på innebandy i Malung en hel dag och åka till Kiruna på måndag. Låter som om du också har fullt upp. Så synd att du inte visst om bloggträffen. Fick också reda p den av en slump. Fundrar över en sak och det är var du håller till. Insjön kanske?.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Linda sa...

Vilken härlig idé med juldoft i allrengöringen. Det skulle jag vilja ha med!

Fina bilder du visar, jag är så förtjust i first aid asken från House Doctor:-)

Hoppas du kryar på dig snart och att du får en trevlig helg!

Kram Linda/SmåGlädjen