30 oktober, 2008

Snart...

kanske jag är frisk ?!? Efter att ha legat däckar med feber och ont i halsen i några dagar så har det nu övergått till en dunderförkylning. Hur kul som helst ( NOT!!) Jag längar verkligen tills jag är frisk, pigg och kry. När man är sjuk så uppskattar man verkligen att få var frisk. Men när man väl är frisk.....då går man inte och tänkter på det så mycke. Man borde uppskatta att man är frisk och mår bra oftare.
Jag har inte kunnat träna hunden (eller mig själv) alls denna vecka och på söndag är det apporteringskursen igen. -suck!

Var det någon som såg på " Leilas fest" igår? Hon är en sådan människa som man blir glad av att bara se. Vilken utstrålning och energi hon har. Man undrar hur hon ser ut när hon attackeras av influensa.
Hennes "kök" är ju proppat av Greengates underbara saker... En sådan där stor bakskål skulle jag också vilja ha. Har kollat på nätet idag men inte sett någon som är så stro så man kan baka i den... Min sambo har i princip lovat att jag ska få en sådan *L*

Hur som haver så...idag så har jag shoppat lite (på nätet). Butiken Syster Lycklig har ju så mycke som jag vill ha...Men jag begränsade mig lite och köpte endast detta. Alla bilderna nedan tagna från Syster Lycklig.Sedan så blev det några saker till också men de visar jag då jag får dom *L*
Kram
Sussi


1 kommentar:

Ullis/Leva på landet sa...

Inte kul att du är så förkyld. Tur att man kan shoppa via datorn när man inte kan ta sig iväg någonstans, *s*. Jättefina saker du köpt. Du har något inne hos mig.

Kramisar Ullis