18 oktober, 2008

Shopping!!!

Idag så åkte jag och mamma till Falun och shoppade efter att jag haft innebandyträning med "mina" killar.

Hittade både byxor, blus, linnen, tröjor, vantar, mössa, halsduk och lite mera till mig själv. Det är inte ofta som jag handlar så mycke kläder till mig själv. Oftast blir det massor till sonen och något liten påse till mig själv. Men inte idag och det känns så bra.
Provade en super nice duffel på MQ. En Peak performance och kostade nätta summan 3500 kr. Tyvärr så kunde jag inte köpa den men den var så fin och helt outstanding mot övriga som jag provat idag ( typ ett 20-tal olika). Får se till att vinna på lotto så jag har råd att köpa den....


När jag kom hem så höll hunden på o dutta med mitt väggord. Jag köpte det för några månaders sedan men det har likson aldrig kommit upp på väggen. Utan legat inne på kontorsgolvet för tillplattning. Men nu så....tog vi tag idet. Det var riktigt pillrigt och behövdes starka tummar *L* Men nu sitter det där på sovrumsväggen och det blev riktigt bra :)
Nu ska jag se på Mamma Mia....Inte för att jag gillar den typ av film utan med för att alla andra har ju sett den så jag kan inte va sämre...haha. Får se hur länge sambon står ut.Trevlig lördag på Er alla!

Kram

Sussi

3 kommentarer:

svartataket sa...

Vad fint det blev! Passade jättebra där! Ja Mamma mia ska jag coskå ta mej i kragen o sen någon gång! Var den något o ha?
Hoppas ni får en skön söndag!

KRAM

Designtjejen sa...

Vad fint det blev och vilka fina ord!! Jag är tokig i ord!
vad kul att du gillar bloggen!
Kram

Guldkant På Livet sa...

Vilken fräsch och inbjudande blogg!! Och jag som gillar Pink också: ) Snyggta väggord! Mari.