24 oktober, 2008

Helgen är nära

Fredagar är min favorit dag :)

Men idag så känns det inte riktigt som om det är fredag. Dels för att jag vart ute på resa i början av veckan, så jag "missat" två dagar och så är det regn, blåst och allmänt grått ute. Vart tog dom gnistrande höst dagarna vägen?

Idag var det iaf inte halt på vägen när jag åkte till jobbet. Det var det igår! Inte alls kul att känna att bilen glider iväg som en tvål i en tvålkopp på vägen.Ikväll är det "the big day" eller "the big night" kanske jag ska skriva. Mins sons klass ska ha Halloween disco för hela skolan. Eftersom jag är en av dom ansvariga så stod jag och sambon och poppade poppcorn hela kvällen igår och hällde upp i 1 liters påsar. Kan säga att det luktar fortfarande popcorn i köket. Även ostbågar är förpackade.... Till klubborna borrade sambon hål i en planka och klädde in i alu.folie, så fick vi ett klubbställ.
Tack älskling för att du hjälper mig med allt jag hittar på :)

Känner mig ganska klar då det gäller godisförsäljningen. Nu återstår bara sonens halloween maskering. Han har själv bestämt att han ska ha blödande sår i ansiktet och på armarna. Hur målar man sådant????? Är det någon som vet vart man kan få tips om ansiktsmålning?
Min son är lite perfektionist (lite som jag kanske...Hmn).... Han kommer förmodligen bli rätt sur då han inser att hans mamma inte kan måla värsta skräckfilms såren.

Nu ska jag jobba lite....*L*

Ha en underbar fredag!!!!

Kram
Sussi

7 kommentarer:

Hemma på Landet sa...

Ha en kul kväll nu...era små popcorn.Haha...Kramis

Viola sa...

Hejsan, vad kul att du tittade in, befinner mig i Spanien och PC:N är med, måste ju sköta min nätbutik, sänder en varm hälsning, hoppas vi ses igen, ha en härlig helg, kram VIOLAN

Ullis/Leva på landet sa...

Blir säkert bra med sonens målning. Har nu bestämt mig för att det måste bli en tur till Clas O innim den närmsta tiden. Vill ju också ha den ljusstaken när det bara är två ljus. Så dyr är den ju inte heller. Befinner mig på andra sidan sjön i Rönn´s.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Eikkala sa...

Vad spännande, ser framemot mina barn börjar spöka och gå på disco. Hoppas ni får det riktigt roligt. Kram sari

Leva som jag sa...

Det kan vara lite klurigt med målningar, har fått göra det fler år.Kolla på internet efter målningar.
kramkram Malin

svartataket sa...

Gick discot bra då? gfick du igop hans målning?
Men du, jag har något hos mej :))
KRAM och trevlig helg

svartataket sa...

ps. mailar du mej din adress?
detsvartataket@gmail.com
japp nu får du fira!!! hihi

KRAAM