15 oktober, 2008

Förkylning

Idag är jag och sonen hemma. Vi har båda ont i halsen och feber. Vi tycks ha exakt samma imunförsvar, för vi blir oftast sjuka samtidigt....knepigt!
Har legat i soffan och slöat, ätit glass idag och kollat på film " Boog & Elliot-vilda vänner". Vi har inte sett den tidigare och den var rätt kul. Passande att se nu i älgjaktstider.
Får hoppas jag piggnar till för på fredag måste jag till jobbet och hämta en del saker. Ska ju flyga till kiruna tidigt på måndag och ha utbildning för några "gubbar".
Hörde att det var snö i kiruna idag!!!!! Kanske bäst att ta med sig pälsmössan.....Hahaha. -Nä, så kallt kan det inte vara där uppe va? Fast vi hade -3 grader imorse.

Passande "lådor" i dessa tider....

Bild från "live laugh love" och den nedan kommer från House Doctor
Ha det så bra och lämna gärna en komentar. Det gör mig glad! :)

kram
Sussi

1 kommentar:

svartataket sa...

usch då! Ingen vidare! Hoppas ni piggar på er. Dottern skickade jag upp i sängen igen i morse när jag skulle åka till jobbet och hon var på väg ner! Kraxade som en kråka och hon hade garanterat feber i går och i förrgår och jag har haft full sjå att bara hålla henne från alla träningar! Så nu fick fräken duktigt göra som sin mamma sa!!
Vilka fina burkar du visar!

KRAMELIKRAM