26 oktober, 2008

Fånga dagen

De senaste veckorna har gått i 180 för mig. Har haft en minst sagt hektisk tid med massor med projekt pågång och det har inte funnits något tid till vila och hämta andan.
Så idag kände jag att nu får det vara nog! Stannade hemma från hundträningskursen och var hemma för att ta hand om mig själv och umgås med familjen. Direkt efter att jag ringt och sagt att jag fått föhinder så fick jag skuldkännslor....över att jag inte åkte.
Men jag och P gick ut i skogen på en långpromnad med Rocky och han såg inte ut att lida det minsta för att han inte fick komma iväg på kursen *L* Kastade några apporter i skogen som han fick hämta, så det blev lite träning också.
När jag väl var i skogen så passade jag på att ta med mig lite granris, tallris och mossa hem för att dekorera trappen med hemma. Jag stoppade gran/tallriset i en hink tillsammasn med kärleksört....

Och i denna stoppade jag ljung, prydnaskål tillsammans med en gran och mossa. Tyvärr så han det bli mörkt innan jag tog kort....Så bilderna är lite mörka

Detta mosshjärta köpte jag på blommaffären igår. Det dekorerade jag också idag. Några löv, en träflisa som jag gjorde till en skylt och så tog jag ett pärlsalsbans som jag fått som gåva med någon tidning, men aldrig använt och virade runt allt. Jag blev rätt nöjd.
Närmare jul ska jag byta ut dekorationern till God Jul skylt, en liten tomte och något rött band.
Förutom att jag pysslade ute så bakade jag några muffins också. Gott och så går det fort :)
Några blev det glasyr på ....

Jag fixade även klart min lilla skylt som har en text som passar denna dag. Jag målade den först vit och texten målade jag med grå färg. Sedan idag så målade jag hela skylten med vitt igen. Den ser lite äldre ut nu när inte texten blev så skarp. Borrade hål och knöt ett grovt snöre i den och vips så var det en tavla/skylt.
Den sitter i köket nu :)Känns som om jag hinnit med massor idag och ändå har jag tagit allt i en lugn takt och njutit av det jag gjort. Så skönt!
Nu ska jag se det sista av "Ensam mamma"
Önskar Er alla en skön söndagskväll!
Kram
Sussi

3 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Så fint du har gjort. Brukar också göra lite skyltar. Kul pyssel. Fint hjärtat blev. Är ju praktiskt att pryda det efter säsong. Ska nog ta mig en tur till Hjultorget i morgon och se om jag hittar något kul.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Vad roligt att kunna göra så fina skyltar, jag har beställt och kommer på posten denna vecka.
Kram Lotta

svartataket sa...

vad fint du gjort det! Har det gått i 180 o du hinner baka???hehehe
Det önskar jag att jag också tog mej tid till!! det är gott!!hihi
boken ska jag få iväg till dig!!
KRAM