16 september, 2008

Tisdag

ikväll har jag vart på föräldramöte på skolan. Min son går i klass 6 och den ständiga frågan som dyker upp är hur ska vi få in pengar så dom kan åka på klassresa. Vi har sammlat pengar och haft olika försäljningar under alla åren, men det behövs alltid mer. Jag blev vald att fixa med det årliga Halloweendisco för hela skolan......

På torsdag börjar innebandyn igen...Så innan dess måste jag planera träningen för mina killar. För er som inte vet det är jag innebandytränare för min sons lag. Det är superkul men det tar en del tid, fast dom är så "små" ( P96-97-98). Så nu har man haft sin sista lediga helg på ett tag framöver..... Ska bli kul att träffa killarna igen.

Imorgon är det i alla fall inte något, så då kanske jag hinner träna hunden lite och kanske kanske hinner jag med en vända till gymmet också.

Sambon målar taket i garaget, jag känner att jag är allt för trött för att hjälpa honom ikväll. Är kanske inte helt 100% frisk efter min förkylning...

Nu ska jag äta en kexchoklad!
Kram
Sussi

1 kommentar:

svartataket sa...

Det måste vara kul att vara tränare!Att du bara hinner?! Tyvärr så skulle jag aldrig hinna det tror jag..jag tycker det räcker med alla matcher soom tonåringarna spelar varje helg :))