13 september, 2008

Pustar ut...

fotbollskalaset är över. Vi har haft fotbollsturnering på baksidan idag för A och några av hans kompisar. Spelade turnering, semi och finaler... Det gick åt några liter vatten men jag tror alla hade kul. Jag agerade domar och fick dela ut både gula och röda kort. Efter det blev det prisutdelning med medaljer och reflexväst som vinst, snacks, fika och glasstårta.

Lugnet före stormen.....

Lillstugan fick vara snacksbar....
...behöver jag säga att allt tog slut...??
Till en början var spelet ganska lugnt..... ...men det blev mer och mer tacklingar..... Sonen tacklar M. Han fick ett gult kort! Kan tillägga att han vann busligan med flest kort.
...fällningar...(notera domarens "små" varningskort...haha)Liggande spel......kakfatet var uppskattat och minskade snabbt...Fixade egna medaljer igår av tunn spånskiva, guldfärg, stämplar (från Clas Ohlson), fotbollsticker och naturligtvis band i gult & blått.


Ska bli skönt att slappa i soffan ikväll....Ska kolla filmen " Fools Gold" med Matthew McConaughey och Kate Hudson mfl. Någon som sett den?

Sambon han gnetar på i garaget för fullt med detta just nu.....
...målar väggar och tak vita alltså...Kanske ska gå ut och kolla hur det går för honom. Men visst blir det bra? Ljust och fint!
Ha en underbar lördagkväll!!!!
KRAM
Sussi1 kommentar:

svartataket sa...

just det ja,
ni hade ju kalas i helgen!! Livat värre ser det ut som..Hoppas helgen varit bra annars. Det blir ju jättebra med målningen..
Jag har både en utmaning och en utmärkelse till dig på min sida :)))

KRAAAM