11 september, 2008

Perlan Living

Min förkylning börjar släppa. Känner mig mycke piggare idag. Har druckit mängder med the denna vecka och idag såg jag underbara thekoppar på Perlan Living. Några är det rea på också....och fina stjärnor...*suck* Sambon tycker jag fått dille... Men visst är dom fina? Tänk att få krypa upp i soffan, tänd brasa och massor av ljus, kolla på någon favorit film och dricka the ur dessa koppar. Jag hade förmodligen blivit frisk mycket fortare om koppen vart så här fin


Är iallafall tacksam över att jag mår bättre. Sonen ska ha fotbollskalas för sina kompisar på lördag och jag har en känsla om att det kommer ta på krafterna. Vi ska ha fotbollsturnering på baksidan, alla ska möta alla, finaler, prisutdelning och äta muffins som är dekorerade som fotbollar. ALLT ska vara i fotbollstema!!

Underbara lyktor och bilder, även dom från Perlan Living. Det är ju höst nu och man kan börja tända lycktor ute igen.....Mysigt!


Jätte kul att några fler börjar hitta till mitt "kryp in"
Blir jätte glad av alla som skriver

Kram
Sussi

1 kommentar:

svartataket sa...

skönt att det vänder. Vad kostar den stegräknaren? Jag har hittat en som du kan ha i fickan eller väskan eller runt halsen ex. Den kostade något mellan 3-400 ink frakt.
Bokstäverna är stämplar från Clas Ohlson, supersmidiga :)