06 september, 2008

Kalas hela dagen lång

Idag så var det min sons dag...igentligen så fyller han imorgon, men då är han hos sin papps. Så idag var "hans dag" hos oss.....

Vaknade av att hunden tok kraffsade på dörren och vill ut. Då var klockan strax efter 7:00....Gick en runda med honom och kände att den värsta tröttheten försvann. Så jag fixade frukostbricka till sonen, väckte sambon, plockade fram berget med paket och smög in till A. Han sov! ....men vaknade rätt snabbt av våra fagra stämmor som sjöng "ja må du leva...." Det mesta i paketen innhöll Xbox saker och naturligtvis en ny efterlängtad innebandymålvaktshjälm från salming.

Efter det gick det i ett.....städa huset, cup cakes med glasyr, handla, hämta faster och hem och ha kalsas för mor, far, mormor och bror.......saft, kaffe, kakor, fikabröd och tårat var uppdukat. Köpte en flädertårta dom är verkligen goda, så en sådan fick det bli. A snodde naturligtvis rosen.


Nu på kvällen har jag och P ätit god mat, druckit gott vin och kollat på film + myst av bransan och alla ljusen som är tände. Det är så mysigt att få tända ljus igen...fast just nu är det väldigt varmt i vårt tvrum från kaminen *pust*Visar även vår fina katt LORDI som sitter på räcket och spanar ut...Han även med att gå en skogspromenad med vovven. Rätt skönt att få komma ut och röra på sig efter allt tåra och muffins. P tog kameran med sig men fast vi har en snabb kamera så är det rätt svårt att få skarpa bilder på en springer spaniel som spinger i 180.

Go kväll på Er!

Kram

Sussi

1 kommentar:

svartataket sa...

åhhh,cupcakes :) mums :)Låter som en mysig dag! Hoppas helgen varit bra!