28 augusti, 2008

Redan torsdag...


Bild från zansvoort.se..vart tar dagarna vägen? Har vart väldigt trött denna vecka, men ändå så har dagarna flygit iväg och det har redan blivit torsdag. Känns rätt skönt för då är det fredag imorgon och min son kommer till mig, efter att ha vart hos sin pappa en vecka.
Vi ska dock åka på shopping tur jag o A ikväll, efter jobbet ikväll. Skolan har börjat och han behöver nya gympadojor att ha ute, nya innebandyskor och säkert en massa annats om blivit för litet. Det brukar bli flera kassar fyllda med saker till honom då vi är ut.....Förmodligen så har det kommit ut en del innebandysaker i sportbutikerna också. Dessa kommer att studeras i detalj.

Eftersom jag har det lite smålugnt på jobbet just nu så är det lätt att "klicka iväg" på nätet. Upptäcka nya fina bloggar och webbutiker. Det finns ju oändligt många. Måste vara helt omöjligt att besöka alla som finns. Jätte kul att några börjar hitt till min lilla blogg också.

Hittade nyligen in till Zandvoort, en inredningsbutik i Nacka. Tyvärr allt för långt ifrån mig så jag får nöja mig att kolla på deras webbsida med underbara bilder.
Vem vill inte ha ett sådant här underbart skåp i köket?


Det var allt för nu

Kram

Sussi

2 kommentarer:

svartataket sa...

Redan fredag!!! Jag tar allt du visar :))

Trevlig helg!

Villa elva-kulla sa...

Å vilka härliga bilder att inspireras av i din mysiga blogg.

Jag köpte de kraftiga kartongpappret på vår bokhandel, så det finns nog lite överallt.
Ha de gott och trevlig helg!
/ Jennie